Home Revista Equip editorial

Informació

Equip editorial


Direcció

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Universitat de València (UV)

Edita
Vicerectorat d’Investigació de la Universitat de València

Redacció

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la (Cap de redacció)
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la (Direcció d’art)
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la (Web)
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la (O2C)
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la (Llibres)
Anna Alcàcer (Administració)
Miguel Lorenzo (Fotografia)

Assessorament lingüístic i correcció
Josep Agustí (Traducció)
Manuel Gil (Traducció)
Tatiana Pina (Correcció)


Mètode
Jardí Botànic de la Universitat de València
C/ Quart, 80
46008 València
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Per a qüestions administratives i subscripcions adreceu-vos a Anna Alcàcer (tel.: +34 96 386 45 61).