Imatge de stefamerpik en Freepik.

El metge Manuel Candela va impulsar la formació del primer institut valencià dedicat íntegrament a la tocoginecologia clínica. Però més enllà de l’activitat assistencial també va insistir que al Instituto Ginecológico es generés experiència i coneixement.
Gata Cattana

Quines són les causes i les conseqüències d'una reacció al·lèrgica greu en forma de xoc anafilàctic? Àngels Royo ens acosta a l’anafilàxia a través del cas d'Ana Isabel García Llorente, més coneguda com a Gata Cattana.

No s'han trobat publicacions.

Festival de les Humanitats de Dénia 2024 dedicat a l'envelliment

El Festival de les Humanitats de Dénia ha dedicat la seua edició de primavera a l’aproximació de la ciència, la filosofia o la ficció a l’envelliment.
alumnat universitari

El Congrés de Sostenibilitat Curricular celebrat a la Facultat de Magisteri de la Universitat de València posa la mirada en les aules per a promoure una consciència més ecològica i els principis del desenvolupament sostenible entre els joves.
Imatge de stefamerpik en Freepik.

El metge Manuel Candela va impulsar la formació del primer institut valencià dedicat íntegrament a la tocoginecologia clínica. Però més enllà de l’activitat assistencial també va insistir que al Instituto Ginecológico es generés experiència i coneixement.
Material exposat de les protestes ecologistes dels anys setanta

Als anys setanta van sorgir un elevat nombre d'organitzacions que van participar a nombroses protestes ecologistes i van impolsar la lluita antinuclear. L'exposició «Arxiu Ecologista. Memòria i cultura visual de l’ecologisme a València des dels anys setanta» de la Nau recorda aquesta època i els grups ecologistes involucrats amb material inèdit.
Glòria Sánchez

La investigadora Glòria Sánchez, juntament amb el seu equip, tracta de detectar virus a les aigües i aliments, a més d'observar els seus tipus, i avalua els sistemes de desinfecció que utilitzen les plantes depuradores.
Pas García

La catedràtica Pas García aprofundeix en el seu camp d'estudi, la difracció i la polarització de la llum, des d'una perspectiva de gènere i destaca que les investigadores en Física només representen al voltant d’un 20-22%.
Concha Gómez Mena als hivernacles de la UPV

Iniciem la sèrie «Espais de ciència» visitant el laboratori i els hivernacles on treballa la professora Concha Gómez Mena, de l'Institut de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes (CSIC-UPV) al campus de Vera de la Universitat Politècnica de València.
Francesc Mesquita

Francesc Mesquita és investigador a l'Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva, on el seu camp de treball són els invertebrats aquàtics com a indicadors de qualitat d'aigües i d'aspectes evolutius i taxonòmics.  

«Molta gent ignora conceptes matemàtics bàsics»

ÚLTIM NÚMERO DE MÈTODE

Ciència a tort i a dret

    Subscribe to our newsletter


    Language: CatalanSpanishEnglish


    banner el temps

    MÈTODE TV