No posts were found.

El recent estudi a càrrec de Sara Moreno, Tatiana Pina i Martí Domínguez posa de manifest la necessitat d'augmentar la diversitat de referents visuals en les vinyetes editorials a l'hora de tractar l'emergència climàtica.
Angela Saini

Mètode parla de nou amb la periodista científica i escriptora britànica Angela Saini, amb motiu de la publicació en castellà de la seua última obra titulada Superior: el retorno del racismo científico.
zones àrides

Nova convocatòria per a la recepció d'articles de la revista Mètode sobre zones àrides. Data límit d’enviament: 22 de setembre de 2021.
Trencaclosques neuronal

Mètode impulsa l’humor gràfic amb una nova secció dedicada a les vinyetes d’actualitat científica i que inaugura el dibuixant Ferran Martín.
Infodemia

Des de l’arribada de la COVID-19 han abundat tota mena d’informacions. Sense tota aquesta infodèmia potser s’hauria pogut avançar de manera molt més eficient en el control de la pandèmia.
vacuna coronavirus

La vacuna ens protegeix contra les formes greus de la COVID-19, però evita que ens contagiem o que contagiem els altres?
imatge fons coronavirus humans

És útil parlar d'onades en la pandèmia de COVID-19 o potser altres metàfores, com la l'incendi forestal, poden ser més apropiades?

ÚLTIM NÚMERO DE MÈTODE

Ciència ciutadana

    Subscribe to our newsletter


    Language: CatalanSpanishEnglish

    banner el temps

    MÈTODE TV