Astrofísica del segle XXI

Convocatòria per a la recepció d'articles

foto-observatori-765

El període de recepció d’articles per al monogràfic d’hivern de Mètode Science Studies Journal, que se centrarà en l’astrofísica del segle xxi, romandrà obert fins al pròxim 1 de juliol. Els articles enviats hauran de girar al voltant dels avanços en la comprensió de l’univers en les últimes dècades, analitzant i explorant les noves recerques i concepcions que estan desenvolupant-se en aquest àmbit.

Els desenvolupaments i descobriments en astrofísica i astronomia en els últims vint anys –el telescopi espacial Hubble, la missió Kepler, la recent confirmació de les ones gravitacionals– dibuixen un escenari que permet albirar nous i interessants descobriments.

Per a aquest monogràfic, la revista Mètode Science Studies Journal invita els investigadors en aquest camp a enviar els seus articles d’anàlisi sobre alguns aspectes relacionats amb els avanços en astronomia i astrofísica en els últims anys, i les possibilitats que obren aquests camps de cara al futur.

Els articles, que seran avaluats pel sistema de revisió cega per persones expertes, hauran d’enviar-se abans de l’1 de juliol a través de la plataforma OJS de Mètode SSJ.

– Per enviar el vostre article, registreu-vos en Mètode SSJ ací.

– Consulteu ací les instruccions per als autors de Mètode SSJ.

© Mètode 2016.

© Mètode 2016