Ciència i nazisme

En aquest número de Mètode Science Studies Journal s’abordarà com el nacionalsocialisme va modelar el desenvolupament científic per a servir als seus interessos ideològics. Qüestions com l’herència, la puresa de la raça, l’eugenèsia, l’espai vital, la física o les matemàtiques varen conformar un programa científic i acadèmic en el qual els investigadors alemanys van participar activament.

L’objectiu d’aquest monogràfic de Mètode SSJ és revisitar totes aquestes qüestions des d’una perspectiva multidisciplinària i des d’una mirada contemporània per tal de capir plenament com la pressió política pot arribar a deformar i dirigir la recerca científica.

Instruccions per a l’enviament d’articles

Data límit d’enviament: 15 de desembre del 2018.
Idiomes de recepció d’articles: català, espanyol i anglés.
Extensió: Entre 16.000 i 20.000 caràcters amb espais, referències incloses. Seguiu l’enllaç per a consultar les normes d’edició.

Mètode Science Studies Journal està indexada en nombroses bases de dades com ScopusEmerging Sources Citation IndexERIH Plus i Latindex, entre altres.

Per a enviar articles és necessari registrar-se prèviament ací (els autors de la Universitat de València han de registrar-se amb el nom de l’usuari i contrasenya del correu de la UV). Una vegada que es dispose d’un nom d’usuari i contrasenya, es pot realitzar l’enviament de l’article des d’ací.

Dubtes: metodessj@uv.es

© Mètode 2018