Divulgar en cinquanta paraules té premi

microrelats-valencia-portada
CIB 2015

«Podries portar la paradoxa temporal a nivells que ni Douglas Adams?». «Et consideres capaç de predir els avanços del futur millor que Julio Verne?». Així es presenta la convocatòria del II Certamen Universitari de Microrelats Científics, organitzat en el marc del III Congrés d’Investigació Biomèdica (CIB 2015). Un concurs que fins i tot repta els participants a competir amb Isaac Asimov. Tot un desafiament que té com a objectiu fomentar les diferents formes de divulgació de la ciència entre els estudiants universitaris.

Per a participar en el concurs, organitzat pel Comitè Científic del CIB 2015 en col·laboració amb Mètode i la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València, cal ser estudiant de qualsevol universitat i escriure els microrelats en català, castellà o anglès, amb una extensió d’entre 50 i 150 paraules. Aquests textos, un màxim de tres, hauran d’estar relacionats amb avenços científics o tecnològics de la branca dels coneixements mèdics.

El termini de presentació acaba a les 14 hores del dia 6 de febrer de 2015. La resolució del jurat, que presideix Martí Domínguez, director de Mètode, tindrà lloc el 13 de febrer. La persona guanyadora rebrà una subscripció durant un any a Mètode, veurà publicat el seu relat en aquesta revista i rebrà també un lot de llibres de la col·lecció «Sense Fronteres».

El dia 13 de febrer serà també la data de cloenda del CIB 2015, un esdeveniment científic i divulgador que tindrà lloc a la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València. Des del dia 11 de febrer, taules rodones, conferències i tallers, però també sopars, festes i visites guiades, dotaran de contingut un congrés que pretén ser un punt de trobada entre ciència, investigació biomèdica i pensament crític.

© Mètode 2014.

 

«El concurs té com a objectiu fomentar les diferents formes de divulgació de la ciència entre els estudiants universitaris»

logo-cib_lateralCIB 2015
El II Certamen Universitari de Microrelats Científics se celebra en el marc del III Congrés d’Investigació Biomèdica, el CIB 2015.

 

 

 

 

© Mètode 2015