Dos ‘científics lletraferits’ guanyen els premis Ictineu 2014

L’escriptor Jordi de Manuel ha rebut el premi Ictineu a la millor novel·la fantàstica escrita en català per la seua obra La decisió de Manperel. Jordi de Manuel és professor, doctor en Biologia i té publicades una desena de novel·les i reculls de narracions que han estat guardonades amb diversos premis. Junt a Salvador Macip, ha coordinat el volum de relats Científics lletraferits, darrera monografia editada per Mètode. El relat que presenta a Científics lletraferits es titula Crònica breu d’un ésser estàtic i podeu llegir-lo en el digital cultural Núvol

Altra de les autores de Científics lletraferits, Carme Torras, ha obtingut el premi Ictineu al millor conte escrit en català per La vida e-terna. Carme Torras, professora d’investigació del CSIC i escriptora, participa en la monografia publicada per Mètode Científics lletraferits amb el text El joc de jocs.

Els premis Ictineu són atorgats pels lectors en diverses rondes de votacions a les millors obres fantàstiques escrites o traduïdes al català.

© Mètode 2014.

 

ictineumanlateralJordi de Manuel

 

© Mètode 2014