Envia els teus «perquès»

PERQUES

Aprofita per  satisfer la teua curiositat científica i envia a la nova secció de Mètode, «Els perquès de Mètode», els dubtes científics que et sorgeixen. «Els perquès de Mètode» està dedicat a la ciència que ens envolta, a allò amb què ens creuem en el nostre dia a dia i que ens fa preguntar-nos el seu perquè.

Envia’ns la teua pregunta amb una fotografia, i si resulta seleccionada i publicada, un expert en la matèria la respondrà de forma senzilla i divulgativa. Si la teua pregunta és publicada, guanyaràs una subscripció gratuïta durant un any a la revista Mètode.

Com participar?

Si vols participar en la nova secció de Mètode, envia’ns la teua pregunta al correu [email protected] indicant el teu nom i cognoms i el teu lloc de residència. La pregunta ha d’anar acompanyada d’una fotografia amb format horitzontal preferiblement.

Entre totes les preguntes rebudes, la revista Mètode seleccionarà aquelles més interessants, curioses i originals, i es publicaran en la web de la revista dins de la nova secció «Els perquès de Mètode» amb la resposta d’un especialista sobre el tema.

Aconsegueix una subscripció gratuïta a Mètode

Aquelles preguntes que siguen publicades en la web, després de ser seleccionades per l’equip de redacció, rebran com a regal una subscripció gratuïta a Mètode per un any, consistent en l’enviament de quatre números de la revista. Una subscripció valorada en 25€.

© Mètode 2012

 

«Envia’ns la teua pregunta i si és seleccionada aconseguiràs una subscripció gratuïta durant un any a Mètode»

 

 

© Mètode 2012