“Mètode”, ara també a VilaWeb

02VILAWEB «Amb aquest nou canal, la revista Mètode i VilaWeb conjuguen objectius a l’hora d’oferir informació científica de qualitat i en català»

La revista Mètode tindrà, a partir del dimarts 8 de novembre, una nova forma d’arribar als seus lectors: un canal propi a VilaWeb. A partir d’aquest dimarts, i amb una periodicitat quinzenal, Mètode oferirà nous continguts a través del diari electrònic de referència en català. Entre els temes que apareixeran podrem trobar tant articles apareguts a la revista com continguts exclusius per a VilaWeb.

Es podrà accedir a aquesta nova secció a través del Canal Mètode, a més de per la portada de VilaWeb cada vegada que s’actualitzen nous continguts. Aquesta primera col·laboració girarà al voltant del dolor, partint de la temàtica central del nou número de Mètode, que surt al carrer aquest mateix dilluns.

D’aquesta manera, la revista Mètode i VilaWeb conjuguen objectius a l’hora d’oferir informació científica de qualitat i en català. Amb aquesta nova col·laboració, la revista Mètode reforça la seua aposta per consolidar la seua presència a Internet. El passat mes d’octubre, estrenava nova pàgina web, amb un disseny més dinàmic i atractiu, i amb una aposta clara per la presència a les xarxes socials Twitter i Facebook, on ja supera els 2.000 seguidors.

Pau Sisternas. Estudiant de Periodisme de la Universitat de València.
© Mètode 2011.

   
© Mètode 2011

Estudiant de Periodisme de la Universitat de València.