‘Mètode’ estrena web

La renovació de la pàgina coincideix amb el 25 aniversari de la revista

«Les lectores i lectors  podran tindre una experiència de navegació satisfactòria siga per mitjà de l’ordinador, d’una tauleta o del telèfon mòbil»

La revista Mètode estrena aquesta setmana pàgina web, més visual i accessible, i amb un disseny web adaptatiu. Així, les lectores i lectors de Mètode podran tindre una experiència de navegació satisfactòria siga per mitjà de l’ordinador, d’una tauleta o del telèfon mòbil.

Entre les novetats de la nova web, a banda del disseny, destaca la portada, amb un enllaç directe a Mètode Science Studies Journal –l’anuari de la revista, indexat en bases de dades de prestigi internacional–, la secció «El més vist» o la pestanya «Convocatòries obertes», on es poden consultar fàcilment els temes dels propers monogràfics i les dates d’entrega dels articles corresponents, una eina ben útil per a les persones interessades a publicar en la revista.

A més, en consonància amb la intenció de fer una web més visual, en la portada es poden veure els últims vídeos de Mètode TV, així com les últimes imatges publicades al perfil de Mètode a Instagram, una de les xarxes socials on està present la revista. Des de la portada també es pot accedir als perfils de Facebook, Twitter, Youtube i Telegram.

«La renovació de la pàgina web coincideix amb el 25 aniversari de la revista, que se celebra el 2017»

Pel que fa als continguts, aquesta web continua oferint-los en català, espanyol i anglès, tant els que apareixen en l’edició impresa de la revista, com aquells exclusius de la versió digital. La nova web permet accedir a més de 3.000 articles científics publicats per Mètode. Tot això amb l’objectiu de seguir avançant en la tasca d’acostar la ciència al públic.

Aquesta renovació de la pàgina web coincideix amb el 25 aniversari de la revista, que se celebra el 2017. De fet, un altre aspecte a remarcar de la portada és la secció especial «25 anys de Mètode», on periòdicament es destacarà un número de Mètode, juntament amb un article de la persona que va coordinar el monogràfic escrit expressament per a l’ocasió.

© Mètode 2017
POST TAGS: