‘Mètode’ és guardonada als III Premis El Tempir

L'organització ha considerat que la revista és tot un exemple de qualitat editorial en la divulgació científica en català

III-Premis-El-Tempir

Mètode, la revista de difusió de la investigació de la Universitat de València, ha estat guardonada en la III edició dels Premis El Tempir en la categoria ‘País’. L’organització dels premis ha decidit concedir aquest guardó a Mètode per ser «tot un exemple de qualitat editorial en la divulgació científica en català, una publicació de reconegut prestigi estatal i internacional, i una excel·lent plataforma d’interacció entre ciències i humanitats, amb una transversalitat que permet la participació d’artistes, filòsofs, sociòlegs, historiadors, periodistes i literats.»

 Els Premis El Tempir, que reconeixen la trajectòria cívica de persones, entitats o empreses que destaquen pel treball a favor de la llengua i la cultura, també ha guardonat en l’edició d’enguany l’Aula de Conversa en Valencià Antoni Almunia d’Oriola, en la categoria ‘Migjorn’, i l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, en la categoria ‘Elx’. 

 L’acte de lliurament als guardonats, que tindrà lloc el proper dissabte 7 de novembre, comptarà amb l’escriptor i periodista Vicent Sanchis de mantenidor, el periodista i filòleg Alfons Pérez de presentador i l’actuació de Cesk Freixas. Tots tres guardonats rebran una escultura dissenyada i realitzada per l’artista elxà Antoni Pons.

El Premi El Tempir se suma als guardons que la revista Mètode ha rebut en el passat en reconeixement a la seua tasca en la divulgació de la recerca científica, entre els que destaquen el Premi Sacyr a la Innovació, el Premi Prisma del Jurat, el Premi Ciencia en Acción o el Premi APPEC a la Millor Publicació.

© Mètode 2015. 

 

 

«Mètode és una excel·lent plataforma d’interacció entre ciències i humanitats, amb una transversalitat que permet la participació d’artistes, filòsofs, sociòlegs, historiadors, periodistes i literats»

 

© Mètode 2015