Mètode organitza una taula redona sobre «Dones i ciència»

CERVERO

El pròxim dimarts 30 d’abril, a les 19:00 hores, la revista Mètode organitzarà una taula redona baix el títol Dones i ciència, amb motiu de la presentació del número de la revista dedicat al mateix tema. Durant l’acte, que tindrà lloc a la Sala de Conferències de l’Institut d’Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero, es repartiran exemplars d’aquest número de la publicació.

A la taula redona participarà el catedràtic d’Història de la Ciència Josep Lluís Barona, que ha coordinat el número de la revista, junt amb les professores de la Universitat de València Mònica Bolufer, del Departament d’Història Moderna, i Empar Aguado, del Departament de Sociologia i Antropologia Social. Tots tres oferiran una panoràmica de la situació de la dona en el món científic i universitari. Martí Domínguez, director de la revista, farà de moderador.

La dona s’ha anat incorporant a l’àmbit públic i laboral en les últimes dècades, consolidant el seu espai a les universitats i centres d’investigació. No obstant, tal i com assenyala l’últim número de la revista Mètode, encara queda molt camí per recórrer fins a la igualtat real.

Amb aquesta taula redona amb motiu de la presentació del número Dones i ciència: Les claus de la igualtat, la revista Mètode inicia un cicle de presentacions a l’Institut d’Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero amb l’objectiu d’obrir el debat i la reflexió a la societat al voltant dels temes que ocupen els seus monogràfics.

© Mètode 2013.

 


«Durant l’acte es repartiran exemplars del darrer número de la publicació»

© Mètode 2013