“Mètode” renova la seua pàgina web

WEBMETODE

La revista Mètode estrena una nova pàgina web, amb l’objectiu de consolidar la seua presència a la xarxa. Amb aquest nou portal es pretén donar una major difusió als articles publicats en la versió en paper de la revista i potenciar la creació de continguts propis per a la versió digital a través de l’actualització setmanal de les notícies. D’aquesta manera, Mètode s’obre pas en la web 2.0, recolzada pel treball que s’està realitzant a través de les xarxes socials a Twitter i Facebook, on la revista ja acumula més de 2.000 seguidors.

Entre les novetats de la nova web destaca el seu disseny, més visual i dinàmic, on els articles estan acompanyats d’imatges i gràfics que enriqueixen tant el text com la composició final. El nou esquema web facilita la navegació per les distintes seccions i articles que componen el lloc web i permet buscar els textos per diferents paraules clau com l’autor, la secció o el número.

La nova web de Mètode ofereix els seus continguts en català i en espanyol, i ara a més obre també la seua traducció a l’anglès, ampliant d’aquesta manera el seu públic objectiu considerablement. Així mateix, la web posa a disposició de tothom la possibilitat tant de compartir els continguts en les xarxes socials com de descarregar-se els articles en format pdf, tal i com apareixen en l’edició impresa de la revista.

Amb aquesta renovació, la web de Mètode se sotmet a una gran transformació tant des del punt de vista visual i de disseny com en l’accessibilitat als continguts per tal de facilitar la navegació i l’accés als articles i aprofundir en la seua tasca d’acostar la ciència al públic, ara també mitjançant la web i les xarxes socials.

D’acord amb aquest interès per potenciar la divulgació de la ciència en Internet, la revista Mètode ha patrocinat enguany la primera edició del Premi Prisma a la Millor Web de Divulgació, organitzat per la Casa de las Ciencias de la Corunya, i que enguany ha estat concedit al museu virtual «Llegint el llibre de la vida».

© Mètode 2011.

 

© Mètode

«La revista Mètode posa en marxa una nova web més visual i més accessible amb l’objectiu de consolidar la seua presència en Internet»

© Mètode 2011