Misteri al Botànic

Misteri al Botànic

El passat diumenge 5 de juny, Dia del Medi Ambient, el Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic de la Universitat de València va presentar Misteri al Botànic, un joc didàctic interactiu dirigit als més menuts.

Tot comença amb un home que passeja amb el seu gos i es troba un cadàver en un descampat prop de sa casa. Totes les pistes que ha trobat la policia apunten que l’escenari del crim ha estat el Jardí Botànic de la Universitat de València. Amb aquest plantejament comença l’activitat, que consisteix a descobrir qui és el personatge que ha comès l’assassinat, resolent les pistes distribuïdes pel Jardí mitjançant uns panells interactius. Una vegada resolt el misteri, els xiquets participants rebran un diploma que els acreditarà com a detectius.

Després del joc, els assistents van poder participar en el Taller de plantes aromàtiques, també organitzat pel Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic.

Ja podeu accedir al joc mitjançant l’aplicació didàctica disponible en la pàgina web del Jardí Botànic: http://jardibotanic.org/misteri/misterio.php

© Mètode 2011