L’oncòloga Ana Lluch inaugura el curs a la Universitat

ana-lluch
Mètode

La doctora Ana Lluch rebrà la Medalla de la Universitat de València en l’acte d’obertura del curs que se celebra aquest divendres 12 de setembre, a partir de les 12 hores, al Paranimf (Edifici La Nau. C/ Universitat, 2). Posteriorment, l’oncòloga llegirà la Lliçó Magistral titulada «Nous reptes en el tractament i la investigació sobre el càncer».

Ana Lluch és catedràtica de medicina de la Universitat de València i cap de servei d’oncologia i hematologia de l’Hospital Clínic Universitari de València. La seua trajectòria en la investigació i el tractament del càncer de mama l’ha feta mereixedora de diversos guardons com el Premi al Mèrit Científic atorgat per la Generalitat Valenciana. És també acadèmica de número de la Reial Acadèmia de Medicina i Ciències de la Comunitat Valenciana.

Ana Lluch comparteix la investigació i la clínica amb la docència i la divulgació. En Mètode ha col·laborat en diverses ocasions amb articles que han contribuït a aprofundir en el coneixement del càncer així com a reflexionar sobre el paper de la dona en l’àmbit acadèmic i científic.

Amb motiu del número monogràfic de la revista La línia roja. El càncer al segle XXI ens va concedir una entrevista en vídeo en què va analitzar la situació actual del càncer de mama.

© Mètode 2014.

 

 

«Ana Lluch ha col·laborat en Mètode en diverses ocasions amb articles que han contribuït a aprofundir en el coneixement del càncer»

© Mètode 2014