Premi Prisma a la millor web, patrocinat per “Mètode”

WebPrisma_cat

El museu virtual interactiu «Llegint el llibre de la vida» ha rebut el premi Prisma a la millor web de divulgació científica, dins de la convocatòria 2011 dels premis Prismas Casa de las Ciencias de La Corunya. Aquests premis són una iniciativa de l’Ajuntament de la Corunya, desenvolupada a través dels Museus Científics Corunyesos.

El premi, patrocinat per la revista Mètode de la Universitat de València i dotat amb 4.000 euros, ha destacat la bona documentació de la pàgina, així com el seu equilibri entre text i imatge. A més, dins de la mateixa categoria s’ha atorgat una menció honorífica a «Mini Atlas Xeobotánico de Galicia», pel seu caràcter didàctic i educatiu.

El museu virtual premiat, desenvolupat pel doctor en biologia Jordi Doménech Casal, permet al visitant realitzar un recorregut interactiu per diferents apartats relacionats amb la genètica que comprenen qüestions com les cèl·lules mare, l’herència genètica, l’evolució o l’estructura de l’ADN.

Amb el patrocini d’aquest premi a la millor web de divulgació, Mètode pretén potenciar la divulgació de la ciència a través de nous formats, amb l’objectiu de contribuir a la difusió de la cultura científica.

En la resta d’apartats, els premiats han estat TVE i Turkana Films pel documental En busca del primer europeo i Javier Fresán pel seu article Perelman no estuvo allí. El premi especial del jurat, que es concedeix a persones o institucions destacades dins del món de la divulgació científica, ha estat atorgat a la investigadora Margarita Salas. L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc a la Corunya, el pròxim 12 de novembre.

© Mètode 2011

 

«Amb el patrocini d’aquest premi a la millor web de divulgació, Mètode pretén potenciar la divulgació de la ciència a través de nous formats»

 

Prisma

© Mètode 2011