Un article de «Mètode» guardonat per la FECYT

José D. Edelstein i Andrés Gomberoff han estat premiats en el II Certamen FECYT de Comunicació Científica per l’article «Antimatèria, màgia i poesia», publicat al número 70 de la revista Mètode. Els autors han rebut el guardó en la categoria de Premsa Escrita d’aquest certamen organitzat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia.

L’article guardonat explica la recerca de la bellesa a través de la ciència en el treball del físic britànic Paul Dirac. Els seus autors ja havien rebut anteriorment un altre premi al I Concurs de Divulgació Científica del CPAN 2010 (Centre Nacional de Física de Partícules, Astropartícules i Nuclear, Consolider-Ingenio)

La FECYT és una fundació publica, nascuda el 2001 per tal d’impulsar la ciència i la innovació, que depèn del Ministeri d’Economia i Competitivitat. A través d’aquest certamen es pretén fomentar la tasca informativa del periodisme científic i amb aquest motiu se seleccionen en cada edició els treballs divulgatius més rellevants i que han aconseguit amb major efectivitat acostar la ciència a la societat.

27-70
© AIP Emilio Sergès Visual Archives
Fotografia de Paul Dirac, protagonista de l’article guardonat.

 

© Mètode 2012