Una aposta per la informació de qualitat

Mètode i El Temps inicien una col·laboració per a compartir continguts

El Temps

A partir d’aquesta setmana, Mètode i El Temps posen en marxa una col·laboració per a compartir continguts d’actualitat. D’aquesta manera, una vegada per setmana i de manera alterna, ambdues revistes compartiran un article amb els lectors de l’altra publicació. Tota una aposta per contribuir a la difusió de la informació de qualitat.

La col·laboració s’enceta aquesta setmana amb la publicació al web de Mètode d’un article sobre el port de València elaborat per la periodista d’El Temps Violeta Tena. Aquesta peça s’uneix així al ventall de veus i perspectives que han aparegut recentment a Mètode sobre aquesta qüestió d’actualitat.

«Les dues publicacions comparteixen una dilatada trajectòria al servei de la informació i la divulgació en català»

La setmana vinent serà la revista El Temps la que compartirà amb els seus lectors un contingut de Mètode. Els articles compartits abordaran, sempre des d’una perspectiva científica, una temàtica variada (territori i impacte mediambiental, persones destacades en ciència, energia, etc.) i des de la diversitat de formats: articles, reportatges, entrevistes…

Aquesta col·laboració és una manera d’unir esforços i oferir continguts extra de qualitat per al públic de les dues publicacions que comparteixen una dilatada trajectòria al servei de la informació i la divulgació en català.

Métode

Des del seu naixement en 1992, Mètode, dirigida pel professor de Periodisme i biòleg Martí Domínguez, s’ha consolidat com un referent de la divulgació científica en català. La revista, editada pel Vicerectorat d’Investigació de la Universitat de València i de caràcter trimestral, dedica cada número a un tema monogràfic coordinat per una persona especialista en la matèria. També inclou diversos articles que revisen l’actualitat de la recerca més destacada en diversos àmbits científics.

Mètode ha rebut nombrosos premis i distincions com ara el Premi especial del jurat Ciència en Acció 2018, Premi El Tempir 2015 i Premi Sacyr a la Innovació 2014, entre altres.

El Temps

El Temps és tot un referent de la informació general en català. Amb més de 1.900 números publicats, el setmanari –que començà a editar-se en 1984­– és degà en el panorama comunicatiu en la nostra llengua i el nostre àmbit. Publicada per Edicions del País Valencià, la revista compta amb redaccions a València, Barcelona i Palma de Mallorca. Des de 2017 està dirigida pel periodista Manuel Lillo.

Les pàgines d’El Temps han recollit al llarg d’aquests anys els principals esdeveniments polítics, econòmics i culturals. Amb aquesta nova iniciativa les dues revistes refermen la seua aposta per la difusió de l’actualitat científica en català.

© Mètode 2021