• Català
  • Español
  • English
logo
Universitat de València
  • Revistes
    • Mètode
    • Mètode SSJ
    • Subscripcions
  • Llibres
    • Monografies Mètode
    • eMètode
  • Notícies
    • Notícies
    • Entrevistes
    • O2C
    • Els perquès de Mètode
    • Vinyetes
  • Mètode TV

Cercar

logo
  • Revistes
    • Mètode
    • Mètode SSJ
    • Subscripcions
  • Llibres
    • Monografies Mètode
    • eMètode
  • Notícies
    • Notícies
    • Entrevistes
    • O2C
    • Els perquès de Mètode
    • Vinyetes
  • Mètode TV

Cercar

MENU
mobile-logo
Universitat de València
  • Revistes
    • Mètode
    • Mètode SSJ
    • Subscripcions
  • Llibres
    • Monografies Mètode
    • eMètode
  • Notícies
    • Notícies
    • Entrevistes
    • O2C
    • Els perquès de Mètode
    • Vinyetes
  • Mètode TV

Entrevista a Oriol Bohigas

16/12/2003
Entrevista
Rosanna Melià
SHARE
READ MORE
POST TAGS:
comunicaciófísica

Les naturaleses torturades de Marc

23/11/2003
Ciència per a poetes
Ferran García-Oliver
SHARE
READ MORE
POST TAGS:
poesia

La càmera per a caça fotogràfica

23/11/2003
Instants de natura
Albert Masó
SHARE
READ MORE
POST TAGS:
fotografia de natura

Genètica, la paraula amagada

23/11/2003
Jardí Animat
Mª José Carrau, Pepa Rey Martí, Àngel Sanchis i Mª Jesús Romero
SHARE
READ MORE
POST TAGS:
genèticarecurs didàctic

Entrevista a Fidel Toldrà

23/11/2003
Entrevista Monogràfic
Ester Pinter
SHARE
READ MORE

Entrevista a Ferran Adrià

23/11/2003
Entrevista Monogràfic
Jaume Fàbrega
SHARE
READ MORE
POST TAGS:
alimentsciència i cuinagastronomia

Ètica dels aliments

23/11/2003
Monogràfic
Juan Carlos Siurana
SHARE
READ MORE
POST TAGS:
alimentacióètica

Menjar ràpid, menjar lent: cultura o barbàrie?

23/11/2003
Monogràfic
Jaume Fàbrega
SHARE
READ MORE
POST TAGS:
alimentacióculturadieta mediterrània

Explorant els principis de la cultura gastronòmica

23/11/2003
Monogràfic
Julie A. Mennella
SHARE
READ MORE
POST TAGS:
ciència i cuinagastronomialletnutrició
textura aliments

La textura dels aliments

23/11/2003
Monogràfic
Julián F. V. Vincent i Manuel Elices
SHARE
READ MORE
POST TAGS:
alimentacióalimentsciència dels materialsgastronomiasabor

Navegació d'entrades

Anterior 1 … 395 396 397 … 420 Següent
  • 376
  • 377
  • 378
  • 379
  • 380
  • 381
  • 382
  • 383
  • 384
  • 385
  • 386
  • 387
  • 388
  • 389
  • 390
  • 391
  • 392
  • 393
  • 394
  • 395
  • 396
  • 397
  • 398
  • 399
  • 400
  • 401
  • 402
  • 403
  • 404
  • 405
  • 406
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 412
  • 413
  • 414
  • 415
  • 416
Mètode Difusió de la Investigació
Mètode
  • Què és Mètode?
  • Envia el teu article
  • Convocatòries obertes
  • Normes d’edició
  • Sobre el procés de revisió cega
  • Indexació
Qui som
  • Comitè científic
  • Consell assessor
  • Equip de redacció
  • Contacte
Subscripcions
  • Subscriu-te a Mètode
  • Subscriu-te a Mètode SSJ
  • Subscriu-te al nostre butlletí
Contacte
Mètode.
Jardi Botànic de la UV.
Tel.: +34 96 315 68 28 / 00
Vendes: +34 96 386 48 47
C/ Quart, 80.
46008 – València.

[email protected]
© Mètode - Web desenvolupada per Doowebs
  • Avís Legal
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
Utilitzem cookies al nostre lloc web per oferir-vos l'experiència més rellevant recordant les vostres preferències i visites repetides. En fer clic a "Accepta totes", accepteu l'ús de TOTES les cookies. Tanmateix, podeu visitar "Configuració" per proporcionar un consentiment controlat. Llegeix més
ConfiguracióRebutjarAccepta totes
Manage consent

Privacy Overview

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D’aquests, les cookies que es classifiquen com a necessàries s’emmagatzemen al navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i comprendre com utilitzeu aquest lloc web. Aquestes cookies es guardaran al navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l’opció de desactivar aquestes galetes. Però optar per algunes d’aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Necessàries
Sempre activat
Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquestes cookies asseguren les funcionalitats bàsiques i les funcions de seguretat del lloc web de manera anònima.
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie l'estableix el connector de consentiment de galetes de GDPR. La cookie s'utilitza per emmagatzemar el consentiment de l'usuari per a les cookies de la categoria "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsLa cookie està configurada per GDPR Cookie Consentiment per registrar el consentiment de l'usuari per a les cookies de la categoria "Funcional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta galeta està configurada pel complement de consentiment de galetes GDPR. Les cookies s’utilitzen per emmagatzemar el consentiment de l’usuari per a les cookies de la categoria “necessària”.
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsAquesta Cookie està configurada pel complement de consentiment de Cookies GDPR. La Cookie s’utilitza per emmagatzemar el consentiment de l’usuari per a les cookies de la categoria “altres.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsAquesta galeta està configurada pel complement de consentiment de galetes GDPR. La cookie s'utilitza per emmagatzemar el consentiment de l'usuari per a les cookies de la categoria "Rendiment".
viewed_cookie_policy11 monthsLa cookie està configurada pel complement de consentiment de galetes GDPR i s’utilitza per emmagatzemar si l’usuari ha consentit o no l’ús de cookies. No emmagatzema dades personals.
Funcionals
Les cookies funcionals ajuden a realitzar determinades funcionalitats com compartir el contingut del lloc web a les plataformes de xarxes socials, recollir comentaris i altres funcions de tercers.
Rendiment
Les cookies de rendiment s’utilitzen per comprendre i analitzar els índexs de rendiment clau del lloc web que ajuda a oferir una millor experiència d’usuari per als visitants.
Analytics
Les cookies analítiques s’utilitzen per comprendre com interaccionen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre les mètriques el nombre de visitants, la taxa de rebot, la font de trànsit, etc.
Publicitàries
Les cookies publicitàries s’utilitzen per proporcionar als visitants anuncis i campanyes de màrqueting rellevants. Aquestes cookies fan un seguiment dels visitants de llocs web i recopilen informació per proporcionar anuncis personalitzats.
Altres
Altres cookies no categoritzades són les que s’estan analitzant i encara no s’han classificat en una categoria.
DESA I ACCEPTA
Gràcies a CookieYes Logo