El sexe està desaprofitat

Per a l’autor, l’estudi del sexe és molt més ampli i interessant del que imaginem, tant des de la part endocrina i fisiològica, com des de la psicològica i la sociològica.

0
Cada vegada coneixem millor els límits de la terra.

En les últimes décades, diversos estudis han definit els límits de la Terra i l'estabilitat planetària. L'última revisió al respecte afegeix a noció de justícia social a l'hora de considerar aquests límits.
0

El darrer document publicat pel Grup Intergovernamental sobre el Canvi Climàtic (IPCC) alerta sobre la preocupant situació de l'escalfament global.
0

L'autor reflexiona com han evolucionat les accions i la percepció entorn del canvi climàtic durant els darrers quinze anys.
0

El cotxe elèctric és per a molts una ferramenta útil contra el canvi climàtic, però aquest té una sèrie de problemes que el fan poc sostenible.

0
cultura científica

La cultura científica és necessària per fer a front a l'emergència climàtica, així com elevar el nivell de comprensió de la ciència per part de la societat.

0
Pere Estupinyà

El cansament i la saturació ens fan que ens coste començar diferents tasques. Moltes vegaes forçar-se a començar és el més útil.
0
microbiota

La microbiota humana és el conjunt de microorganismes que habiten les superfícies externes i internes del nostre cos
0

Les lleis de la reflexió expliquen com ens veiem projectats en superfícies com els espills.
0
psicomorfologia

Durant molt de temps, alguns científics han pensat que els atributs físics d'una persona poden donar informació sobre la seua psicologia o caràcter.
0

El procés que ocorre quan es cuina a una barbacoa és molt semblant al que es produeix al nostre organisme una vegada mengem i digerim l'aliment cuinat.

0
Jane Goodall

La literatura científica representa el més noble intent de transmetre el poder de la ciència al públic general.
0

Per tal de promoure la cultura d'integritat científica s'han desenvolupat diverses ferramentes, des de codis escrits fins a aplicacions mòbils.
0
Energia nuclear

L’escalfament global alimenta luxuriosament els desitjos i propostes dels qui veuen, com en un miratge, l’energia nuclear com una possible solució.

0

Moltes deixalles plàstiques es van fracturant fins esdevenir micro o nanopartícules, els microplàstics, ingeribles pels organismes marins.

0

La propera vegada que et trobes prop d'una barbacoa, procura parar atenció a allò que es veu. Es tracta d'un procès científic fascinant.

0

La pel·lícula No mires arriba planteja alguns reptes que permeten reflexionar sobre la idea de colonitzar altres planetes.

0

L’alteració de l’Antàrtida, un llenç a protegir, podria generar un efecte papallona amb conseqüències devastadores per a la resta del planeta.
0

Es podria dir que ser humà implica tenir un cervell amb consciència humana, tot i que aquesta definició no té límits discrets i precisos.
0

A Goethe li interessava trobar allò que manté íntimament unida la naturalesa, el «sagrat enigma» que caracteritza tots els éssers.
0

En l’actualitat, l’Hospital de l’Illa del Rei és un magnífic museu d’història hospitalària, on es mostren diverses sales i un jardí de plantes medicinals.
0

La cursa per ser els primers a descobrir alguna de les exollunes està en el punt àlgid i potser el descobriment està molta la vora.
0

Tycho Brahe fou un astrònom destacat: va inventar nous instruments d'observació astronòmica, i va determinar la posició de centenars d'estreles abans del telescopi.

0

L’observació del cel ens connecta amb les civilitzacions més antigues, amb el seu saber i els seus descobriments que s’han transmès amb paraules al llarg dels segles.

0