Pingüí carablanc a l'Antàrtida

El pingüí carablanc (Pygoscelis antarcticus), considerat un bioindicador de canvi dels ecosistemes antàrtics, ha entrat en un dramàtic declivi pels canvis en les temperatures que afecten l’abundància de les seues preses.
0
focus verd

Alguns fàsmids són capaços de canviar de color o imitar el vaivé de les branques i fulles quan són bressolades pel vent.
0
117 web

Hi ha una gran diversitat d’organismes que s’han adaptat a viure entre nosaltres. No només artròpodes, sinó també vertebrats com els dragons, els ratpenats, les òlibes i, en alguns països molt urbanitzats, fins i tot guineus, cérvols i ossos.
0
Ximpanzé

La Unió Internacional per a la Conservació de la Natura ha catalogat els ximpanzés com a «perill d’extinció» i, en particular, la subespècie de l’Àfrica occidental –la protagonista de la imatge– està categoritzada com a «críticament amenaçada».
0
Dead Vlei

Dead Vlei, al Parc Nacional de Namib-Naukluft a Namíbia, és un tresor natural cuestodiat per grans dunes capaç d’estremir qualsevol amant de la natura.
0

L’alteració de l’Antàrtida, un llenç a protegir, podria generar un efecte papallona amb conseqüències devastadores per a la resta del planeta.
0

Les formigues són éssers tan comuns com especials. Les trobem pràcticament en tots els racons de la Terra, i la seua capacitat d'organització és cridanera.

0

El comerç d'espècies silvestres produeix un gran cabal econòmic a escala mundial. La regulació d'aquest comerç té moltes complexitats a tindre en compte.

0

L'empatia per altres organismes disminueix com menys emparentats amb nosaltres en l'arbre de vida estiguen. La fotografia pot canviar aquesta percepció humana.
0
Valenciolenda fadaforesta

La descripció de la «fada dels boscos valencians» o Valenciolenda fadaforesta, una nova espècie, i gènere, per a la ciència.
0

El turisme enfocat a la recerca de fotografies amb animals salvatges ha portat a un augment del maltractament animal en els últims anys.
0

La catalogació d'espècies com a fluorescents augmenta cada dia i l'ús de llanternes ultraviolades pot ajudar-nos a trobar aquelles que estan actives durant la nit.
0

El barret fa referència a la nostra incapacitat per a veure la pèrdua de biodiversitat global i la fragmentació dels hàbitats, reflexiona el fotògraf.
0
rates penades

A les rates penades se’ls ha situat en la diana per exercir com a reservoris naturals de patògens zoonòtics que causen malalties com la ràbia o l’ebola.
0
pregadeu

Mitjançant l’ús d’un flaix extern situat per davall de la fulla i aprofitant la textura d’aquesta, vaig retratar en el seu entorn a aquest pregadeu.
0

Les serps se serveixen del ball captivador de les llengües per a recol·lectar un còctel de substàncies químiques amb les quals desxifrar el seu entorn.
0

El baobab ha de fer front a la pèrdua d’hàbitat a causa de l’agricultura, l’escassetat d’aigua, les malalties i la desaparició de disseminadors.
0