naturalistes

Els nostres naturalistes

Jesús Ignasi Català, Josep Maria Camarasa
ISBN: 978-84-370-6908-1
Idioma: català
Data d'edició: 2008
Pàgines: 382
Preu: 20 €

Sinopsi

Premi Crítica Serra d’Or 2009

Presentada en dos volums, Els nostres naturalistes és una obra clau per conèixer i descobrir la nostra història natural des dels orígens fins a l’actualitat. Escrita amb rigor per Josep M. Camarasa i Jesús I. Català, i acompanyada amb les acurades il·lustracions de Mª Inmaculada Martínez Martí, és una magnífica manera d’aproximar-se als nostres estudiosos de la natura.

Jesús Ignasi Català

Jesús Ignasi Català

Professor d’Història de la Ciència a la Universitat Cardenal Herrera-CEU. Especialista en història de la biologia i la història natural d’Espanya i Portugal en els segles XIX i XX, així com en el desenvolupament institucional de la ciència i els vessants ideològics que s’hi associen.
Josep Maria Camarasa

Josep Maria Camarasa

Biòleg i historiador de la ciència. És membre de diferents societats científiques catalanes i internacionals, entre les quals destaca la Society for the History of Natural History, la Institució Catalana d’Història Natural o la Societat Catalana de Biologia. És autor de diverses obres i articles que recuperen figures científiques de la història de la ciència.