Subscriu-te a Mètode i emporta’t un lot temàtic

SUSCRIPCIONS-2016

Mètode és un punt d’interacció entre ciències i humanitats, amb una transversalitat que permet la participació d’artistes, filòsofs, sociòlegs, historiadors, periodistes i literats. En aquest equilibri, entre pràctica i teoria, rau la seua força i originalitat.

Per tal de poder aprofundir en els temes que més us interessen, hem preparat expressament per als nous subscriptors i subscriptores una sèrie de lots temàtics. Escull el que més t’agrade, subscriu-te i prepara’t per a gaudir de la ciència: per només 30 € (40 € fora de l’Estat espanyol) rebràs els quatre números anuals més el lot temàtic que tu tries.

  • AIGUA: Redescobrir el litoral, Camins d’argent, Estimar la mar, La cala encantada
  • COMUNICACIÓ: Ciència animada, Fotogrames de ciència, Comprovat científicament!, La ciència de la premsa
  • COMPORTAMENTS: Sexe per a tots, Una història de violència, Les pors de la ciència, El gen festiu
  • MENJAR I BEURE: La ciència del vi, El que mengem, Grossos i prims, L’arbre evitern
  • SALUT: Virus, La línia roja, Comunicar la salut, Envelliment
  • XIFRES: Temps de matemàtiques, Fons i forma, Les xifres de la ciència, Què és la ciència?

 

IMPORTANT: Escriu a la caixa de text el nom exacte del lot que vols rebre amb la teua subscripció.

Butlleta de subscripció a la revista en català (És necessari omplir tots els camps)Indiqueu el codi IBAN (4 digits) i els 20 dígits del número de compte corrent (Sense espais)
La renovació, si no s'indica el contrari, serà automàtica

Les dades personals s’incorporaran al fitxer de subscriptors de Mètode, amb la finalitat de gestionar la subscripció a la revista. Els usuaris poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades donant-se de baixa mitjançant un e-mail enviat a info@metode.cat.

També pots subscriure’t per telèfon posant-te en contacte amb Anna Alcàcer, del Departament d’Administració del Servei de Publicacions de la Universitat de València (tel.: 96 386 45 61).

© Mètode 2011