Subscripció a Mètode

Oferta de subscripció 2023: Aconsegueix aquest lot i regala un altre a qui tu desitges

SUBSCRIPCIÓ EN PAPER: OFERTA DE DESEMBRE

Subscriu-te a l’edició en paper de Mètode en català per 33 €/any (45€ fora de l’Estat espanyol) i rebràs:

  • Els 4 números de Mètode publicats en 2023: La subscripció es realitza per anys naturals, rebràs els 4 números publicats entre gener i desembre de 2023.
  • Un lot de publicacions de regal: Inclou l’última revista publicada en 2022 sobre «Bellesa i natura» i els llibres Una mirada nova de Xavier Bellés i Abecedari socioecològic: Diccionari portàtil parcial i accidental, de Ramon Folch
  • Un altre lot de publicacions per a regalar a qui tu desitges (podem enviar els dos lots a la teua adreça, o enviar el regal directament a qui tu ens indiques: escriu-nos a [email protected] per a indicar-nos els detalls de l’enviament del regal).

 

(Oferta per a noves subscripcions a l’edició en català vàlida fins al 23 de desembre de 2022. Si vols subscriure’t a l’edició en castelà fes clic ací)

Per a qualsevol incidència o informació referent a la teua subscripció en paper pots contactar amb el Servei de Publicacions de la Universitat de València a través del telèfon 96 398 31 39, o fent servir l’email [email protected].

 

SUBSCRIPCIÓ DIGITAL

Si vols subscriure’t a la revista en format digital pots fer-ho a través d’iQuiosc.cat.

 

ON PUC ACONSEGUIR LA REVISTA?

Si desitges adquirir algun número en concret de la revista, pots fer-ho a través de la pàgina web del Servei de Publicacions de la Universitat de València.

També és possible adquirir exemplars digitals a través d’iQuiosc.cat (en català).

© Mètode 2011