OFERTA 2019

Subscriu-te a Mètode ara i aconsegueix totes les publicacions de 2018

Mètode és un punt d’interacció entre ciències i humanitats, amb una transversalitat que permet la participació d’artistes, filòsofs, sociòlegs, historiadors, periodistes i literats. En aquest equilibri, entre pràctica i teoria, rau la seua força i originalitat.

OFERTA ESPECIAL 2019: Els nous subscriptors i subscriptores que arriben enguany rebran per només 33€ (45€ fora de l’Estat espanyol) els quatre números anuals1 més un lot de publicacions del 2018 que inclou2:

  • Número 96 Narrar la salut, literatura i medicina
  • Número 97 #Biotec, la necessària comunicació de la biotecnologia
  • Número 98 Elogi de la vida, el concepte dinàmic de la biodiversitat
  • Número 99 Interconnectats, màquines i humans davant del segle 10101
  • Monografia Estimats volcans: El vulcanisme, del Pacífic a la Garrotxa

Butlleta de subscripció a la revista en català (És necessari omplir tots els camps)Indiqueu el codi IBAN (4 digits) i els 20 dígits del número de compte corrent (Sense espais)
La renovació, si no s'indica el contrari, serà automàtica


He llegit i accepte la política de privacitat.

Les dades personals s’incorporaran al fitxer de subscriptors de Mètode, amb la finalitat de gestionar la subscripció a la revista. Els usuaris poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades donant-se de baixa mitjançant un e-mail enviat a info@metode.cat.

Per a qualsevol incidència o informació referent a la teua subscripció pots contactar amb el Servei de Publicacions de la Universitat de València a través del telèfon 96 398 31 39, o fent servir l’email subscripcionspuv@uv.es.

  1. La subscripció és per any natural. És a dir, si et subscrius en qualsevol moment, rebràs els quatre números d'enguany. (Tornar a dalt)
  2. Promoció subjecta a la disponibilitat d'exemplars de cada número en el moment que es gestione l'alta. (Tornar a dalt)
© Mètode 2011