Regala’t una subscripció a Mètode i en regalem una a qui tu tries

SUSCRIPCIONS-2016

Perquè el 2017 celebrem el nostre 25 aniversari i volem que siga un any ple de ciència, allarguem la nostra oferta especial fins el 20 de març (inclòs): subscriu-te a la revista i, pel mateix preu, regala una altra subscripció anual a la persona que tu tries. I tot, per 30 € (40 € fora de l’Estat espanyol).

Escriu a la caixa de text el nom i cognoms i l’adreça postal completa (carrer, número, pis, codi postal i població) de la persona a qui regales la subscripció.

Butlleta de subscripció a la revista en català
(És necessari omplir tots els camps)Indiqueu el codi IBAN (4 digits) i els 20 dígits del número de compte corrent (Sense espais)
La renovació, si no s'indica el contrari, serà automàtica

Les dades personals s’incorporaran al fitxer de subscriptors de Mètode, amb la finalitat de gestionar la subscripció a la revista. Els usuaris poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades donant-se de baixa mitjançant un e-mail enviat a info@metode.cat.

També pots subscriure’t per telèfon posant-te en contacte amb Anna Alcàcer, del Departament d’Administració del Servei de Publicacions de la Universitat de València (tel.: 96 386 45 61).

© Mètode 2011