Envia el teu article

Mètode està oberta a la recepció d’articles subjectes a la temàtica monogràfica de cada número o bé de temàtica lliure.

Els articles de la revista estan dividits en dos gran grups, en funció de si se sotmeten a revisió per persones expertes o no:

a) Articles d’actualitat i opinió: opinió, reportatges, entrevistes i ressenyes.

b) Articles d’investigació (revisats per persones expertes): Monogràfics temàtics i documents de temàtica lliure (Consulta ací els pròxims monogràfics previstos).

Les propostes d’articles d’actualitat, ressenyes i opinió, de caràcter principalment divulgatiu, es poden enviar directament a la redacció.

En el cas dels articles de revisió (monogràfics i documents independents), cal enviar-los a través de la plataforma OJS de la revista Mètode, tal i com es detalla a continuació. Aquests articles, a més de publicar-se en la revista trimestral, són publicats en anglès en Mètode Science Studies Journal, tant en la seua versió online com en la publicació en anglès que s’edita anualment. Aquesta revista es trobada indexada en les principals bases de dades acadèmiques.

Instruccions per a l’enviament d’articles de revisió

Abans d’enviar l’article es recomana llegir detingudament les Normes d’edició, on es detallen les característiques formals així com la preparació de l’article per a assegurar una revisió cega.

Registre i enviament: Per enviar articles cal registrar-se prèviament en la plataforma ací (En el cas d’autors o autores de la Universitat de València cal registrar-se emprant l’usuari i contrasenya del correu de la UV). Una vegada es disposa d’un nom d’usuari i contrasenya es pot realitzar l’enviament de l’article ací.

Dubtes: [email protected]

© Mètode 2016