Després de la crisi

Ja està a la disposició de tothom, en línia, el número 68 de Mètode, Després de la crisi. El volum ha estat publicat íntegrament a la nostra pàgina web, i des d’avui el podeu consultar dins l’apartat de «Revistes».

noticia-numero-68-val

Mètode

Aquest volum, llençat a l’hivern 2010/2011, està dedicat a la crisi que travessa el sistema capitalista des de l’any 2007 en totes les seues vessants: econòmica, social, mediambiental i alimentària. El monogràfic, coordinat pels catedràtics d’Economia Aplicada de la Universitat de València Vicent Soler i Salvador Gil, intenta donar una visió global de la situació que viuen els països occidentals des de l’esclat de la bombolla immobiliària, duent a terme una anàlisi completa per part de diferents experts com Joan Romero, Maria  Teresa Costa o Josep Sorribes. Els deu reportatges que composen el monogràfic tracten temes tan actuals com l’estat del territori després de la crisi, els models de construcció i desenvolupament urbà, l’escassetat de recursos energètics i d’aliments, la quimera de la innovació empresarial o els reptes que se li plantegen a Europa per sortir de la crisi.

«Al número, es tracten temes tan actuals com l’estat del territori després de la crisi, els models de desenvolupament urbà, l’escassetat de recursos energètics i d’aliments o la quimera de la innovació empresarial»

 

A banda del monogràfic, els lectors de Mètode també podreu llegir els textos íntegres corresponents a altres seccions de la revista. Així, coneixereu el vincle que unia l’escriptor Josep Pla amb la natura i la tasca desenvolupada per l’il·lustrador i botànic Eugeni Sierra arreu del món. També descobrireu que hi ha altres planetes semblants al nostre i la rica biodiversitat dels microorganismes i podreu accedir a les entrevistes al catedràtic de Lingüística General Ángel López i al professor de Filosofia de la Ciència a la Universitat de Wisconsin-Madison, Elliott Sober. Amb aquest, ja són 47 els números que Mètode ha publicat íntegrament a la pàgina web de la revista, per tal de facilitar l’accés al coneixement i potenciar la divulgació científica a la xarxa.

© Mètode 2012