La web de Mètode supera les 10.500 visites setmanals

Els internautes s’han interessat per textos de temàtiques ben diverses

web_metode
Mètode

La pàgina web de Mètode va superar les 10.500 visites setmanals el passat abril, seguint amb la tendència creixent dels anteriors mesos. En la web s’hi poden llegir tots els articles publicats en les edicions en paper de Mètode i també contingut exclusiu en línia, com notícies, cròniques i entrevistes, a més de dues seccions d’especial èxit: «Mètode TV» i «Els perquès de Mètode». En «Mètode TV» els protagonistes ens expliquen amb veu pròpia aspectes destacats del seu treball; ciència i investigació narrades en primera persona i mostrades en format audiovisual. Pel que fa a «Els perquès de Mètode», és una secció dedicada a la ciència que podem descobrir en els fets del dia a dia i oberta a la participació del públic. I tot, en tres llengües: català, espanyol i anglès.

Aquest abril els internautes que han visitat la nostra web s’han interessat per articles de temàtiques ben diverses. Alguns dels textos que més han reeixit han sigut «La ciència que es llegeix», «Què tenen de científic les ciències socials?», «La grandària del genoma i la complexitat dels éssers vius», «Per què els escorpins “se suïciden” quan es veuen envoltats per foc?» i «Per què els homes tenen més pèl que les dones?».

A banda de les visites directes a la web, cal destacar les arribades des del portal Dialnet, especialitzat en la difusió de producció científica, i des de Google Scholar, buscador de referència especialitzat en articles de revistes científiques. A això cal afegir els lectors i lectores que hi arriben des de les xarxes socials, ja que els continguts de la web de Mètode es difonen setmanalment mitjançant un butlletí electrònic en cadascuna de les tres llengües en què treballa la revista, així com en Facebook  i Twitter (@Revista_Metode). A més, la presència en línia de Mètode s’ha incrementat recentment amb un perfil en Instagram, coincidint amb la publicació del darrer anuari, «The Light of Science».

© Mètode 2015.

© Mètode 2015