«Mètode» obre una convocatòria per a artistes

portades
Mètode

L’art sempre ha tingut un lloc important a les pàgines de la revista Mètode, que ha intentat tombar les barreres entre la cultura humanística i la científica. Al llarg dels seus números, multitud d’artistes han col·laborat il·lustrant articles, dossiers i monogràfics, i realitzant les portades de la revista. Obres en molts casos realitzades en exclusiva per a Mètode que doten la revista d’un valor artístic afegit i que ofereixen una visió diferent i transversal dels temes científics tractats en les seues pàgines.

Un dels propers números de Mètode abordarà en el seu monogràfic la relació entre la ciència i la premsa. Per a aquesta ocasió, s’obre aquesta convocatòria a tots els artistes interessats en participar-hi. Les obres presentades han de representar la relació entre la premsa escrita i la ciència, de vegades complexa. Entre totes les propostes, la redacció de la revista n’escollirà una que il·lustrarà la portada del número dedicat a aquest tema. L’autor d’aquesta obra serà guardonat amb 250 euros. A més, es triaran cinc obres d’altres participants que es publicaran a l’interior del monogràfic, aportant-hi un nou punt de vista. Podeu consultar les bases de la convocatòria a continuació.

BASES

1. Participants

Podran participar-hi alumnes, exalumnes i professors de Belles Arts.

2. Tema

El tema proposat és la relació entre la ciència i la premsa.

3. Materials i tècnica

Els materials i la tècnica seran lliures.

4. Presentació

Els participants hauran d’enviar imatges de 21 cm d’ample per 28 cm d’alt de les seues il·lustracions escanejades a una resolució de 300 dpi fins al dia 10 de gener a la següent adreça de correu electrònic: [email protected].

5. Selecció

La selecció la realitzarà la redacció de la revista, que farà públic el seu veredicte a finals de gener de 2014 a la seua pàgina web.

6. Premis

La revista Mètode atorgarà un premi de 250 euros al guanyador, que il·lustrarà amb l’obra presentada la portada del número sobre ciència i premsa. A més, cinc obres més d’altres participants seran seleccionades per a il·lustrar l’interior del monogràfic.

7. Condicions

La participació comporta l’acceptació de l’ús de les imatges amb finalitats divulgatives i la total acceptació de les presents bases, com també de les decisions que puga prendre el comitè organitzador en benefici del desenvolupament d’aquesta convocatòria.

8. Dubtes

Per a qualsevol dubte o contacte vinculat a aquest projecte, podeu posar-vos en contacte amb la redacció de la revista a través del correu electrònic [email protected].

© Mètode 2013.

   
© Mètode 2013