Mètode posa en marxa la seua TV on-line

metodetv
© Miguel Lorenzo

La revista Mètode estrena aquesta setmana una nova iniciativa audiovisual, un canal de televisió on-line de caràcter divulgatiu que es podrà veure a través de la pàgina web de Mètode i del nou Canal Mètode TV a YouTube.
El Canal Mètode TV comença la seua emissió amb la secció «Converses Metòdiques», una sèrie d’entrevistes a científics i investigadors que ens acostaran a les seues recerques o a diferents qüestions d’actualitat científica. La primera entrega, en què conversem amb els autors de la monografia Herbari Daniel Climent i Ferran Zurriaga, ja està disponible a la web de Mètode.

La revista pretén potenciar els continguts audiovisuals de caràcter divulgatiu. Amb aquest motiu, s’obre també la possibilitat d’enviar vídeos amb dubtes científics a la secció «Els Perquès de Mètode», per tal d’estimular la curiositat i fomentar la participació dels lectors, especialment entre els alumnes d’escoles i instituts. Algunes de les respostes d’«Els Perquès de Mètode» també seran gravades en vídeo, de manera que resulten més accessibles per a un públic més extens i divers.

Amb la posada en marxa de Mètode TV la revista vol ampliar el seu públic per tal d’acostar a més gent els continguts científics. A través de l’ús de diferents formats que es combinen entre ells, Mètode pretén que la web de la revista esdevinga un portal multimèdia de continguts divulgatius amb una capacitat d’abast cada vegada més gran. 

©Mètode 2013

 

«Mètode pretén que la web de la revista esdevinga un portal multimèdia de continguts divulgatius amb una capacitat d’abast cada vegada més gran»

© Mètode 2013