metroopolis

El càncer de pròstata destaca perquè més del 90% dels pacients sobreviuen als cinc anys, malgrat que algunes proves per a detectar-lo han estat controvertides pels riscs/beneficis que reporten, com és el cas del PSA.
0
Persona mira a través d'una finestra en allò que pareix ser un somni

En els somnis, l’àrea encarregada de tasques cognitives superiors i complexes està inhibida, cosa que contribueix a l’aparició de fantasies allunyades de la realitat i a la manca de coherència típica dels somnis.

0

En els últims anys han aflorat diferents negocis que prometen alliberar-nos dels suposats perills de la llum blava.
0

Diverses empreses promocionen amb entusiasme la criopreservació de cossos humans per a reanimar al futur, sense explicar les barreres que impedeixen que el seu objectiu es complisca.

0
HIV virus

La verola del simi ja es va identificar al Congo en 1970. Hem d'invertir més en prevenció si no volem cometre el mateix error enfront de les epidèmies.

0

Quasi qualsevol cosa pot induir un efecte placebo: la qüestió és que desperte una expectativa de millora per a la salut.

0
verola del simi

La verola del simi s'ha transmès fora del radar sanitari durant un temps desconegut en múltiples països on no és endèmia. Com ha pogut passar?  
0

El Tribunal Suprem dels Estats Units podria derogar la llei de l'avortament i això posaria en perill la vida de moltes dones.
0

En els últims anys la incidència de l'escabiosi o sarna ha augmentat notablement a Espanya. Esther Samper explica com actua aquest àcar i com afecta les persones infectades.
0

La pandèmia de coronavirus ha fet que la comunicació científica es produïsca en viu i en directe. Però el coneixement científic avança a poc a poc.
0