psicomorfologia

Durant molt de temps, alguns científics han pensat que els atributs físics d'una persona poden donar informació sobre la seua psicologia o caràcter.
0

La pel·lícula No mires arriba planteja alguns reptes que permeten reflexionar sobre la idea de colonitzar altres planetes.

0
La Roca

La pel·lícula La Roca, de Michael Bay, té una pecularitat respecte a la resta d'obres del director: a la seua trama trobem un encert científic.

0

A les pel·lícules d'Star Wars podem trobar errades de la física i la biologia i, sobre tot, de l'ecologia
0

La realitat objectiva existeix, i la ciència és la millor forma d'explicar aquesta realitat, inclús la ficció, com en l'última escena de Titanic
0

La pel·lícula La Jungla de Cristal compta amb un important forat de guió, que es podria justificar si utilitzarem el principi d'incertesa de Heisenberg.
0
Gene Tierney

Gene Tierney va contraure la rubèola estant embarassada per culpa de la imprudència d'una fan. La història ens recorda la perillositat dels contagis de la COVID-19 i la necessitat que tothom es vacune, encara que no forme part d'un grup de risc.
0

Si ens posàrem elèctrodes per traure’ns energia, col·lapsaríem perquè no en quedaria per a mantenir el cor bategant.
0

Gràcies a la seguretat alimentària, malalties com el tifus i el còlera pràcticament han desaparegut.
0
por virus contagi

Una epidèmia com la que malauradament hem viscut pot fer que isquen les pitjors pors. El cinema i la literatura han sabut emprar aquesta por per a construir guions on una epidèmia és el centre de la història o bé l’excusa al fons.
0
steamboy

A Occident tenim una idea sobre el cinema d’animació que està molt influïda per l’obra de Walt Disney. Al Japó, la tradició de cinema d’animació és molt diferent. El cine d’animació oriental fins i tot es pot permetre el luxe de fer un film que especula sobre la filosofia de la ciència.

0
alícia drogues psicodèliques

Alícia fa un viatge en què apareixen peculiars personatges que li diuen el que ha de beure o menjar. Després d’això, li passen coses estranyes. No sembla tot un viatge psicodèlic induït per les drogues?
0