Els blogs de Mètode: Un nou portal de divulgació

La revista Mètode de la Universitat de València inaugura el portal Els blogs de Mètode, un nou espai de divulgació de la ciència en primera persona. El portal naix amb la vocació de potenciar la comunicació directa entre la comunitat científica i investigadora i el públic. L’espai s’inicia amb dos blogs: Univers Violent i Quaderns de muntanya.

Univers Violent

«Univers violent», a càrrec de Manel Perucho, professor de la Facultat de Física de la Universitat de València i investigador en astrofísica. Com obtenim informació sobre el cosmos serà un dels seus eixos principals, tot i que, com ell mateix assegura, «només el temps dirà per quins indrets» ens durà l’«Univers violent». Si voleu saber-ne més, no deixeu de llegir la primera entrada: Univers Violent: Un blog (més?) de divulgació?

Quaderns de muntanya

«Quaderns de muntanya» ens acostarà, per la seua banda, a dues de les passions del naturalista Francesc Rodríguez: la muntanya i la natura. En aquest blog hem recollit alguns dels articles que ja havia publicat el seu autor en la web de Mètode, però en tenim ja noves propostes que ens obriran la mirada a la natura que ens envolta d’una manera més assossegada i amb calma. Llegiu l’entrada del mes de maig ací: Bolets de prat.

Vols tenir el teu blog?

Els blogs de Mètode és un espai obert a aquelles persones que desitgen divulgar el seu àmbit de coneixement, reflexionar sobre qüestions científiques d’actualitat o que busquen un lloc de trobada amb el públic. Si desitges formar part de la comunitat de blogs de Mètode i tens vocació divulgadora, escriu-nos i presenta’ns la teua proposta a [email protected]

Un nou web destinat a divulgar i reflexionar sobre ciència, tecnologia, medi ambient o salut, i fer-ho també des de punts de vista diversos: des de la pràctica científica, des de la filosofia, la història de la ciència, la comunicació, l’art o les relacions entre ciència i societat.

© Mètode 2022
POST TAGS: