Relats cienciaferits. Il·lustració: Sarvatxo

Tanquem la sèrie dels Relats cienciaferits d'aquest estiu amb una narració inspirada en el context del confinament.
0

Segona entrega dels relats cienciaferits d'aquest estiu, una sèrie de narracions inspirades per l'activitat i la investigació científica.
0

Iniciem la sèrie de Relats cienciaferits d'enguany amb aquesta narració inspirada en la vida i el treball de la investigadora Katalin Karikó.
0
Relats cienciaferits

Aquest estiu tornen a Mètode els relats cienciaferits amb tres narracions de Gemma Pasqual, Jordi Colonques i Fèlix Edo
0
il·lustració que es faci

Mossèn Reig, que és llarg com un sant Pau, arrossega la cadira de la canalla, la que té les potes més curtes i l’acosta al foc de rogle. S’hi asseu, mig eixarrancat.
0
illus enterramorts

La primera vegada que vaig veure en Fernandinho va ser a la presentació del llibre de l’amiga Sara Miralpeix Becher. Després de molt de temps dedicada amb cos i ànima a l'edició de llibres de text, la Miralpeix havia decidit fer un tomb a la seva vida.
0
illus ciutat de quàntum

Jo soc la Cronista. Que quedi clar des del començament. En aquests temps nostres, si és que nostre arriba a ser res, tot està molt embullat. No hi ha partícula que no sigui penetrada per la confusió. I més encara en aquesta Ciutat incontrolable.
0
il·lustració Amor cienciaferides

El primer vol parabòlic va ser un dilluns. Ho sé perquè els dilluns solien ser odiosos; sempre les classes de rus a dos quarts de vuit del matí, quan era impossible comprendre res dels casos gramaticals.
0
illustració cienciaferides fotografia zverek

El Géza Ribli ho recorda just llavors i comença a seguir per un passadís llarg aquella noia de jersei negre. Fa uns trenta anys d’aquell matí que després d’arribar al despatx i escoltar una de les frases del Péter Mészarós va pensar que si l’avorriment era una malaltia, ell ja feia temps que la patia.

0
imatge portada cienciaferides

A partir del dilluns 3 d’agost, els lectors i lectores que visiten la web de Mètode podran llegir cinc relats inèdits escrits per noves «escriptores cienciaferides». Aquest estiu se sumen a aquesta sèrie de relats les visions de Mònica Batet, Carlota Gurt, Jaume C. Pons Alorda, Anna Balbona i Albert Villaró.
0
lloro

Diu René Descartes en la cinquena part del seu Discurs del Mètode que la natura obra en els animals com si foren un rellotge ben ajustat pel seu artífex, i

0
locell1

Cada dia, tan bon punt acaba la jornada laboral al sanatori de Sainte-Irène, abans d’abandonar el despatx, Claude Régnard, amb molta cura a fi de no vessar ni una sola

0
L'efecte de la cabra negra

Ja podeu llegir el relat de l'escriptor Màrius Serra per a la sèrie #cienciaferits. Pròximament, els d'Anna Moner i Joan Benesiu.
0
noti-cienciaferits

Tres nous «escriptors cienciaferits» publicaran relats inèdits a la web de la revista durant el mes d’agost, per a gaudi dels lectors amants de la barreja de ciència i literatura.
0

Aigua beneita que esquitxa les parets i regalima pel front de l'endimoniada, cabells xops, llençols xops i rebregats d'esgarips aguts de salvatgina acorralada en el nom de Jesús esperit de blasfèmia t'ordeno que surtis d'aquest cos en el nom de Jesús esperit de blasfèmia.

0
higgsblues

Aquesta setmana us oferim a la nostra web el relat de Xavier Aliaga per a la sèrie «Escriptors cienciaferits».

0
union2

Aquesta setmana us oferim a la nostra web el relat de Raquel Ricart per a la sèrie «Escriptors cienciaferits».

0
1-GR

Ja podeu llegir a la nostra web el relat de Manuel Baixauli per a la sèrie «Escriptors cienciaferits».

0
PORTADAGALI2 cienciaferits

A partir del 3 d'agost, 'Mètode' publica quatre relats inèdits de Manuel Baixauli, Raquel Ricart, Xavier Aliaga i Núria Cadenes.

0