Maxwell Boykoff inaugura el cicle «Els grans reptes de la ciència» amb una conferència sobre canvi climàtic

L'acte, amb motiu del número 100 de Mètode, serà a La Nau el 28 de febrer

Maxwell Boykoff

El professor de la Universitat de Colorado Boulder Maxwell Boykoff inaugurarà el cicle «Els grans reptes de la ciència» amb la conferència Creative (Climate) Communications, el dijous 28 de febrer a les 19:00 hores a l’Aula Magna del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. Maxwell Boykoff, expert en comunicació del canvi climàtic i director del Centre d’Investigació en Política Científica i Tecnològica de l’Institut d’Investigació en Ciències Ambientals de la Universitat de Colorado Boulder (EUA), centrarà la seua xarrada en les noves formes creatives per a comunicar de forma eficaç el canvi climàtic.

Maxwell Boykoff és també director de l’Observatori de Mitjans i Canvi Climàtic i codirector del projecte Inside the Greenhouse, una iniciativa per a promoure l’enfocament original en la comunicació del canvi climàtic entre l’alumnat de la Universitat de Colorado Boulder. En aquesta conferència, Maxwell Boykoff presenta alguns aspectes del seu últim llibre, Creative (Climate) Communications (2019), en el qual intenta respondre a les preguntes de quan, on, per què i en quines condicions es comunica millor el canvi climàtic. En un moment en què les converses sobre canvi climàtic entre ciència i política s’han estancat, conèixer, analitzar i avaluar els esforços que aprofiten la creativitat ens pot ajudar a respondre aquestes preguntes.

La conferència és d’entrada lliure amb aforament limitat i comptarà amb traducció simultània.

El cicle de conferències «Els grans reptes de la ciència» està organitzat per l’Escola Europea de Pensament Lluís Vives juntament amb la revista Mètode amb motiu dels 100 números de la revista de divulgació de la Universitat de València. El cicle s’emmarca dins de la programació que el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València ha organitzat amb motiu del seu 20è aniversari coincidint també amb el 520è aniversari de la Universitat de València.

La pròxima conferència del cicle serà el 26 de març a càrrec de Carme Torras i se centrarà en els reptes ètics que ens planteja el desenvolupament actual de la intel·ligència artificial.

Conferències Els grans reptes de la ciència

© Mètode 2019