Hi ha algun suplement alimentari que ajude a prevenir la COVID-19?

suplement alimentari COVID-19

En principi, no hi ha cap suplement alimentari que puga prevenir el virus. Però sí que s’ha vist que hi ha molts pacients que han patit el coronavirus i que presenten dèficit de vitamina D. Hi ha diversos assajos que s’estan realitzant per a comprovar si realment el suplement de vitamina D podria, d’alguna forma, no tant prevenir el coronavirus però sí millorar la situació dels pacients. Però a hores d’ara no hi ha res demostrat.

Respon José Miguel Soriano, investigador i catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de València. Treballa en el Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, i de Ciències de l’Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. És a més investigador principal en el Food and Health Lab.

«Els Perquès de Mètode» és un consultori de ciència on lectors i lectores envien la seua pregunta o dubte científic i una persona experta els respon. Podeu enviar les vostres preguntes a través d’aquest formulari. Entre tots aquells que publiquem sortejarem un lot de publicacions de Mètode al final de cada trimestre. 

© Mètode 2020