Parlem amb la investigadora Pilar Domingo-Calap sobre els fags, uns virus que afecten els bacteris i tenen un gran potencial terapèutic.

Pablo García-Salinas, biòleg i investigador, explica els principals problemes a què s'enfronten els taurons i que es tracten al Sharks International

Parlem amb el catedràtic d'Història de la Ciència Josep Bernabeu Mestre sobre el seu últim llibre i sobre alguns aspectes rellevants de la pandèmia de Covid-19.

Jose Antonio Sobrino -

L'expert en teledetecció José Antonio Sobrino explica les aplicacions que l'observació terrestre té en la protecció del planeta i el medi ambient.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

El fotògraf i investigador Roberto García-Roa ha sigut guardonat amb el primer premi al conscurs de fotografia Capturing Ecology.

0
Ferran Zurriaga

Ferran Zurriaga, col·laborador de la revista Mètode amb nombrosos textos etnobotànics, va ser un dels impulsors de la renovació pedagògica al País Valencià.

0

El número 115 de la revista Mètode analitza les relacions entre bellesa i natura des de diverses perspectives científiques

0

Per fi, el llarg estiuet de Sant Martí ja s'ha acabat. El fred i la tardor finalment han arribat i el blog Quaderns de muntanya se'n fa ressò.

0
La ciència a taula
Natural-ment
La nau espacial «Mètode»
Can Microbi
[rev_slider_vc alias=”prova”]