Entrevista amb Ángela Bernardo, periodista de ciencia i autora de l'obra Acoso. #MeToo en la ciencia española, sobre els casos d'assetjament dins dels entorns científics i acadèmics d'Espanya.

Entrevistem a la catedràtica d'Òptica Pas García, qui ens explica els obstacles que tenen les dones al camp de la Física.

Conversem amb la biòloga Mireia Coscollá sobre l'estat de la pandèmia de coronavirus i com podem conviure amb aquesta malaltia.
Ernest García

El sociòleg valencià Ernest García acaba de publicar el llibre Ecología e igualdad. Conversem amb ell sobre els límits del planeta i la transició ecològica que estem obligats a fer.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Phengaris arion

Carl Von Linné maridà el 1758 un nom precís per la més bella de les nostres papallones pirinenques: Phengaris arion.

0

Quan mireu amunt i vos vinga al cap la quietud i aparent immutabilitat del cel, no oblideu que darrere les aparences s'amaguen perills inesperats: regions inhabitables, terribles i esgarrifoses.

0
Primatologia

La primatologia és un àmbit d'estudi fonamental per a entendre no només la diversitat d’espècies de primats, sinó també què ens defineix a nosaltres, els humans. Quins camins evolutius hem seguit, junts i per separat? Enviament d'articles: fins al 15 d'octubre de 2022. 

0

Avançament d'Una mirada nova. El naixement de l'entomologia, nou llibre de Mètode: llegiu el pròleg de Jeyaraney Kathirithamby, del Departament de Zoologia de la Universitat d'Oxford.

0
La ciència a taula
Natural-ment
La nau espacial «Mètode»
Can Microbi
[rev_slider_vc alias=”prova”]