Presentació de «La ciència a taula»

La col·lecció «Monografies Mètode» publica les columnes de Fernando Sapiña

Fernando Sapiña

El pròxim dimecres 27 de novembre, a les 19:00 hores, l’Octubre Centre de Cultura Contemporània acollirà la presentació del llibre La ciència a taula, una obra que recull les columnes sobre gastronomia i ciència de Fernando Sapiña (1964-2018) en la revista Mètode. L’acte comptarà amb la presència de Bern Knöller, xef del restaurant RiFF i guanyador d’una estrella Michellin, i Pere Castells, director del congrés Barcelona Science & Cooking 2019 i prologuista del llibre, que conversaran sobre la relació entre ciència i la creativitat gastronòmica amb moderació a càrrec de la periodista Reis Juan. Aquesta és una activitat de l’Espai Ciència de l’Octubre CCC que es realitza amb la col·laboració de la Facultat de Química de la Universitat de València en el marc de la celebració de l’Any de la Taula Periòdica.

Presentació La ciència a taula

La ciència a taula, publicat amb la col·laboració de la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València i amb edició a cura de Juli Peretó, presenta 42 articles sobre els principis físics i químics dels aliments i de les seues elaboracions, tots acompanyats d’una recepta culinària. Una obra on queda palesa la vocació divulgadora de Fernando Sapiña, amb uns textos a vessar de referències literàries i experiències quotidianes, d’anècdotes familiars i amicals. Un llibre en definitiva per descobrir la cuina i la seua ciència.

Com aconseguir La ciència a taula?

Si ja eres subscriptor de Mètode, rebràs el llibre juntament amb el pròxim número 103 al llarg del mes de desembre.

Si encara no estàs subscrit, pots aprofitar l’oferta de subscripció 2020 i endur-te com a regal un lot de llibres de la col·lecció «Monografies Mètode», entre ells La ciència a taula de Fernando Sapiña. Pots subscriure-t’hi ací.

També pots aconseguir el llibre a través del Servei de Publicacions de la Universitat de València.

© Mètode 2019