Els articles més llegits de 2019

A punt d’encetar any nou, des de Mètode ens acomiadem del 2019 amb una recopilació dels continguts més llegits del nostre web. Un recull d’articles que evidencia la varietat dels continguts publicats per la revista, tant en paper com en format digital. De la mateixa manera, queden paleses les qüestions científiques que han generat major interés entre les nostres lectores i lectors en un any en què la informació climàtica ha rebut més atenció que mai, i la divulgació de la nutrició ha gaudit de l’interés de la societat en un moment en què resulta difícil distingir els mites de la informació rigorosa.

ELS ARTICLES MÉS LLEGITS DE 2019

Els científics de l’Alemanya nazi van donar suport als objectius racistes i imperialistes nazis de múltiples maneres.
L’al·lèrgia és una patologia clínica que pateixen alguns individus i que es desenvolupen front a molècules inofensives (és a dir, que no són tòxiques ni infeccioses) anomenades al·lèrgens. L’al·lergen provoca una resposta immunitària de l’organisme, que és l’autèntica causant dels danys i la simptomatologia de l’al·lèrgia.
Científics europeus envien un missatge a la Unió Europea per tal que no s’opose a l’aplicació d’eines d’edició genètica de precisió com CRISPR per a l’obtenció de varietats d’interès agrícola.

El científic Pere Puigdomènech ha estat el tercer ponent del cicle «Els grans reptes de la ciència» de Mètode. La seua conferència va ser el preludi de la inauguració de l'exposició «Mètode: 100 números de ciència» sobre la trajectòria de la revista.

Ara tenim més informació que mai sobre nutrició, però, alhora, tenim grans dificultats per a identificar la informació fiable.
© Mètode 2019
POST TAGS: