Sorteig «Retrats de ciència»

Amb motiu de la presentació del llibre el pròxim 26 de febrer

Retrats de ciència

El pròxim dimarts 26 de febrer presentem el llibre Retrats de ciència, editat per la Institució Alfons el Magnànim, que recull una selecció d’entrevistes publicades en Mètode al llarg d’aquests anys. Entre elles, trobem Hèlene Langevin-Joliot-Curie, Umberto Eco, Lynn Margulis, Noam Chonsky, Margarita Salas, Edward O. Wilson, Jocelyn Bell, així com premis Nobel com Sydney Brenner, Ada Yonath i Peter Higgs.

Amb motiu d’aquesta presentació sortegem quatre exemplars del llibre en les xarxes socials (dos en Twitter i dos en Instagram). Per a participar només cal seguir aquests passos:

Sorteig en Twitter

  1. Fer-te seguidor/a del perfil de la revista, si encara no ho ets (@Revista_Metode)
  2. Fer retuit a la publicació del sorteig

Sorteig en Instagram

  1. Fer-te seguidor/a del perfil de la revista, si encara no ho ets (revista_Metode)
  2. Fer clic en «m’agrada» a la publicació del sorteig

El termini per a participar en el sorteig finalitza dimarts, 25 de febrer de 2020, a les 11 hores. El mateix dimarts al matí es donaran a conèixer els noms de les persones guanyadores a través de les xarxes socials. Els premis es podran recollir en l’acte de presentació del llibre el dimecres, 26 de febrer de 2020, a les 18:30 hores en el Centre Cultural la Nau (carrer de la Universitat, 2. València).

 

BASES DEL SORTEIG

Entitat organitzadora: La revista Mètode, amb domicili al carrer Quart, 80 (46008 València) du a terme una promoció amb la modalitat de sorteig en xarxes socials (Twitter i Instagram).

Dates d’inici i final del sorteig: El sorteig estarà vigent des de la seua publicació als perfils de Twitter i Instagram de la revista Mètode el divendres 21 de febrer de 2020 fins al 25 de febrer de 2020 a les 11 hores en ambdues xarxes.

Premi: El premi consisteix en quatre exemplars del llibre Retrats de ciència: dos a sortejar entre els i les participants de Twitter i dos entre aquelles persones que participen a través d’Instagram.

Mecànica i requisits: Entraran de forma automàtica en el sorteig totes aquelles persones que siguen o es facen seguidores dels perfils de la revista Mètode a Twitter i Instagram i que donen retuit a la publicació del sorteig en Twitter i «m’agrada» a la d’Instagram. No podran participar les persones que treballen en la revista Mètode ni els seus familiars. Tampoc s’acceptarà la participació de perfils sense activitat o l’única finalitat dels quals siga participar en sortejos.

Sorteig: El sorteig es farà el dia 25 de febrer de 2020 a partir de les 12 hores a través d’una aplicació de sorteig aleatori. El nom de les persones guanyadores es publicarà al llarg del dia.

Canvi i recollida del premi: El premi no podrà ser objecte de canvi, alteració o compensació econòmica a petició de la persona guanyadora. La recollida es farà el dia 26 de febrer de 2020 en el Centre Cultural la Nau (Carrer de la Universitat, 2. València) amb motiu de la presentació del llibre. Si alguna persona guanyadora no pot acudir a l’acte, caldrà que avise per escrit a l’entitat organitzadora i fixe una cita per a la recollida de l’exemplar en la redacció de la revista (Quart, 80. València). En cap cas s’enviarà per correu o servei de missatgeria.

La participació en el sorteig implica l’acceptació d’aquestes bases.

 

© Mètode 2020