Sorteig «Retrats de ciència»

Amb motiu de la Setmana de la Ciència 2020

Retrats de ciència

Al febrer vam presentar el llibre Retrats de ciència, editat per la Institució Alfons el Magnànim, que recull una selecció d’entrevistes publicades en Mètode al llarg d’aquests anys. Entre elles, trobem Hèlene Langevin-Joliot-Curie, Umberto Eco, Lynn Margulis, Noam Chonsky, Margarita Salas, Edward O. Wilson, Jocelyn Bell, així com premis Nobel com Sydney Brenner, Ada Yonath i Peter Higgs.

Ara, amb motiu de la Setmana de la Ciència 2020, sortegem sis lots de publicacions que inclouran, en tots els casos, un exemplar del llibre Retrats de ciència a més d’altres obres ‘sorpresa’. El sorteig es realitzarà mitjançant les nostres xarxes socials (dos premis per a Twitter, dos per a Instagram i dos per a Facebook) i per a participar només cal seguir aquests passos:

Sorteig en Twitter

  1. Seguir el perfil de la revista, si encara no ho fas (@Revista_Metode).
  2. Fer retuit a la publicació del sorteig.

Sorteig en Instagram

  1. Seguir el perfil de la revista, si encara no ho fas (@revista_Metode).
  2. Fer clic en «M’agrada» a la publicació del sorteig.

Sorteig en Facebook

  1. Fer clic en «M’agrada» a  la nostra pàgina (Revista Mètode), si encara no ho has fet.
  2. Fer clic en «M’agrada» a la publicació del sorteig.

El termini per a participar en el sorteig finalitza divendres, 20 de novembre de 2020, a les 13.30 hores. El mateix dia es donaran a conèixer els noms de les persones guanyadores a través de les nostres xarxes socials.

 

BASES DEL SORTEIG

Entitat organitzadora: La revista Mètode, amb domicili al carrer Quart, 80 (46008 València) du a terme una promoció amb la modalitat de sorteig en xarxes socials (Twitter, Instagram i Facebook).

Dates d’inici i final del sorteig: El sorteig estarà vigent des de la seua publicació als perfils de Twitter, Instagram i Facebook de la revista Mètode el dimarts 3 de novembre de 2020 fins al divendres 20 de novembre de 2020 a les 13.30 hores en les tres xarxes.

Premi: El premi consisteix en sis lots que inclouen el llibre Retrats de ciència més altres publicacions ‘sorpresa’: dos a sortejar per Twitter, dos a sortejar per Instagram i dos més a sortejar per Facebook.

Mecànica i requisits: Entraran de forma automàtica en el sorteig totes aquelles persones que siguen o es facen seguidores dels perfils de la revista Mètode a Twitter, Instagram i Facebook i que facen retuit a la publicació del sorteig en Twitter o «M’agrada» a la d’Instagram o Facebook. No podran participar les persones que treballen en la revista Mètode ni els seus familiars. Tampoc s’acceptarà la participació de perfils sense activitat o l’única finalitat dels quals siga participar en sortejos.

Sorteig: El sorteig es farà el dia 20 de novembre de 2020 a partir de les 13.30 hores a través d’una aplicació de sorteig aleatori. El nom de les persones guanyadores es publicarà al llarg del dia.

Canvi i recollida del premi: El premi no podrà ser objecte de canvi, alteració o compensació econòmica a petició de la persona guanyadora. El premi s’enviarà per correu o servei de missatgeria.

La participació en el sorteig implica l’acceptació d’aquestes bases.

© Mètode 2020