Andreas Wagner

Parlem amb el biòleg evolutiu Andreas Wagner, un referent en l’estudi de les innovacions evolutives.

0

El matemàtic i expresident de l’European Research Council aborda els reptes de la recerca científica a Europa.

0
Marylène Patou-Mathis

En el seu llibre El hombre prehistórico es también una mujer, la prehistoriadora Marylène Patou-Mathisl s'ha endinsat de ple en els clixés i estereotips sobre les dones en la prehistòria.

0
Lori Marino

Fa trenta anys que Lori Marino estudia la neuroanatomia de dofins i balenes per demostrar que els cervells dels dofins són tan complexos com els dels grans simis.
0

Bonaventura Clotet és un dels investigadors més rellevants d’àmbit internacional en el desenvolupament i l’aplicació d’estratègies terapèutiques per erradicar i prevenir la sida
0

Parlem amb Nalini Nadkarni, professora de biologia de la Universitat de Utah centrada en la investigació, divulgació i l'activisme en defensa dels boscos
0
Carme Torras

Parlem amb Carme Torras, investigadora en robòtica, sobre la seua recerca en robots assistencials i sobre la perspectiva ètica de la robòtica.
0

El catedràtic d'Ecologia reivindica la investigació dels entorns semiàrids i la necessitat d'un vessant més humà en la ciència.
0
Carlos Hermenegildo

El vicerector d’investigació de la Universitat de València ofereix la seua visió de la pandèmia com a gestor universitari i especialista en salut.
0
roger bartra

Roger Bartra es va llicenciar a l’Escola Nacio­nal d’Antropologia i Història en 1967. Va cursar estudis de mestratge en ciències antropològiques a la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic (UNAM) i es va doctorar en sociologia a la Sorbona de París.
0
Simonetta Gribaldo portada

L’entusiasme de Simonetta Gribaldo cap als arqueus és evident. No en va els ha dedicat gairebé tota la seua trajectòria científica, cosa que no va ser fàcil. Però dins del món de la microbiologia, l’estudi dels arqueus ha estat de baixa prioritat fins fa ben poc.
0
José Antonio Sobrino

El catedràtic de la Universitat de València José Antonio Sobrino és contundent sobre la capacitat de reacció contra el canvi climàtic: «Limitar l'augment a 1,5 ºC és pràcticament irrealitzable».
0
Jon Butterworth entrevista

Jon Butterworth va visitar l’IFIC, a València, per a parlar dels reptes i de les oportunitats que té la física de partícules per a mantenir l’interès del públic.
0
rasekoala 1

Elizabeth Rasekoala ha estat guardonada per la seua lluita en favor de la diversitat, la inclusió sociocultural i de gènere en la divulgació, l’aprenentatge i la pràctica de la ciència a l’Àfrica.
0

Entrevista a Gunnar von Heijne, Secretari del Comitè del Nobel de Química (Suècia).
0
Angela Saini

Entrevista a Angela Saini, periodista científica i escriptora (Regne Unit), autora del llibre Inferior (2017).
0
Robert Sapolsky

Entrevista a Robert Sapolsky, professor de la Universitat de Stanford (EUA), on ens parla sobre algunes de les qüestions més actuals de la biologia.
0

Entrevista a Dava Sobel, escriptora i divulgadora científica.
0

Entrevista a Hanna Kokko, catedràtica de Biologia Evolutiva de la Universitat de Zuric.

0

Entrevista a M. Vicenta Mestre, Rectora de la Universitat de València.
0

Martín Aluja (Ciudad de México, 1957) és un dels entomòlegs més reconeguts del món. Forma part de l’Acadèmia Mexicana de les Ciències i actualment és investigador en l’Institut d’Ecologia (INECOL).
0

Guardonat amb el Premi Crafoord en Ciències de la Vida, conversem amb l'expert sociobiòleg.
0

Massimiano Bucchi (Arezzo, Itàlia, 1970) és professor de Sociologia de la Ciència en la Universitat de Trento i actual director de la revista Public Understanding of Science (PUS).
0
francisco mojica

Creador del Grup de Microbiologia Molecular de la Universitat d'Alacant, parlem amb el descobridor del sistema CRISPR.
0
1 2 3 4 5 6 7 8 9