• Català
  • Español
logo
Universitat de València
  • Revistes
    • Mètode
    • Mètode SSJ
    • Subscripcions
  • Llibres
    • Monografies Mètode
    • eMètode
  • Notícies
    • Notícies
    • Entrevistes
    • O2C
    • Els perquès de Mètode
    • Vinyetes
  • Mètode TV

Cercar

logo
  • Revistes
    • Mètode
    • Mètode SSJ
    • Subscripcions
  • Llibres
    • Monografies Mètode
    • eMètode
  • Notícies
    • Notícies
    • Entrevistes
    • O2C
    • Els perquès de Mètode
    • Vinyetes
  • Mètode TV

Cercar

MENU
mobile-logo
Universitat de València
  • Revistes
    • Mètode
    • Mètode SSJ
    • Subscripcions
  • Llibres
    • Monografies Mètode
    • eMètode
  • Notícies
    • Notícies
    • Entrevistes
    • O2C
    • Els perquès de Mètode
    • Vinyetes
  • Mètode TV

Abelles de mel

L'apicultura en perill

Editorial

  • Editorial núm. 33
    Martí Domínguez
  • Article

  • La Universitat de València i la Fundació Cañada Blanch creen una Càtedra de Divulgació Científica
    Dolors Palau
  • Confluència d’interessos contra les Ciències Ambientals?
    Jorge Velasco, Fernando Sapiña
  • La ciència segons Joan Fuster
    Joan Borja i Sanz
  • La natura humanitzada vista per Antoni Rovira i Virgili
    Eduard Riu-Barrera
  • Hores itàliques i babilòniques al Camp de Morvedre
    Joan Olivares
  • Entrevista

  • Entrevista a Craig Stanford
    Fernando Colmenares
  • Juan Antonio Raga
    Amanda Gascó
  • Monogràfic

  • Abelles de mel
    Fernando Calatayud
  • Les abelles de mel i els humans
    Fernando Calatayud
  • El perquè de la mel
    Josep Daniel Asís
  • Flora valenciana d’interès apícola
    Isabel Mateu
  • Els productes del rusc
    Silvia Cañas
  • Les abelles de mel i la pol·linització
    Enrique Simó Zaragoza
  • Abellars, bucs i mel preciosa
    Pau Viciano
  • Vocabulari de la mel
    Elvira Iñigo Greus
  • Entrevista a Salvador Andrés i Santonja
    Fernando Calatayud i Martí Domínguez
  • Històries de ciència

  • L’abella virtuosa
    Jesús I. Català Gorgues
  • Desvelant l'univers

  • Contaminació lumínica
    Vicent J. Martínez
  • Notes de camp

  • El badall de la rata cellarda
    Carles Santana
  • Instants de natura

  • L’esclat de vida
    Albert Masó
  • Botànica estimada

  • Ram de romer
    Joan Pellicer i Bataller
  • Ciència per a poetes

  • Abelles ensumadores
    Sergi Jover
  • Abelles de mel

    Abelles de mel

    L’apicultura en perill

    Mètode 33. Primavera 2002. 88 3,60

    • Tots els números
    • Sobre Mètode
    • Comitè científic
    • Indexació
    • Envia el teu article
    • Convocatòries obertes
    Mètode Difusió de la Investigació
    Mètode
    • Què és Mètode?
    • Envia el teu article
    • Convocatòries obertes
    • Normes d’edició
    • Sobre el procés de revisió cega
    • Indexació
    Qui som
    • Comitè científic
    • Consell assessor
    • Equip de redacció
    • Contacte
    Subscripcions
    • Subscriu-te a Mètode
    • Subscriu-te a Mètode SSJ
    • Subscriu-te al nostre butlletí
    Contacte
    Mètode.
    Jardi Botànic de la UV.
    Tel.: +34 96 315 68 28 / 00
    Vendes: +34 96 386 48 47
    C/ Quart, 80.
    46008 – València.

    [email protected]
    © Mètode - Web desenvolupada per Doowebs
    • Avís Legal
    • Política de privacitat
    • Política de cookies
    Utilitzem cookies al nostre lloc web per oferir-vos l'experiència més rellevant recordant les vostres preferències i visites repetides. En fer clic a "Accepta totes", accepteu l'ús de TOTES les cookies. Tanmateix, podeu visitar "Configuració" per proporcionar un consentiment controlat. Llegeix més
    ConfiguracióRebutjarAccepta totes
    Manage consent

    Privacy Overview

    Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D’aquests, les cookies que es classifiquen com a necessàries s’emmagatzemen al navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i comprendre com utilitzeu aquest lloc web. Aquestes cookies es guardaran al navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l’opció de desactivar aquestes galetes. Però optar per algunes d’aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
    Necessàries
    Sempre activat
    Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquestes cookies asseguren les funcionalitats bàsiques i les funcions de seguretat del lloc web de manera anònima.
    GaletaDuradaDescripció
    cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie l'estableix el connector de consentiment de galetes de GDPR. La cookie s'utilitza per emmagatzemar el consentiment de l'usuari per a les cookies de la categoria "Analytics".
    cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsLa cookie està configurada per GDPR Cookie Consentiment per registrar el consentiment de l'usuari per a les cookies de la categoria "Funcional".
    cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta galeta està configurada pel complement de consentiment de galetes GDPR. Les cookies s’utilitzen per emmagatzemar el consentiment de l’usuari per a les cookies de la categoria “necessària”.
    cookielawinfo-checkbox-others11 monthsAquesta Cookie està configurada pel complement de consentiment de Cookies GDPR. La Cookie s’utilitza per emmagatzemar el consentiment de l’usuari per a les cookies de la categoria “altres.
    cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsAquesta galeta està configurada pel complement de consentiment de galetes GDPR. La cookie s'utilitza per emmagatzemar el consentiment de l'usuari per a les cookies de la categoria "Rendiment".
    viewed_cookie_policy11 monthsLa cookie està configurada pel complement de consentiment de galetes GDPR i s’utilitza per emmagatzemar si l’usuari ha consentit o no l’ús de cookies. No emmagatzema dades personals.
    Funcionals
    Les cookies funcionals ajuden a realitzar determinades funcionalitats com compartir el contingut del lloc web a les plataformes de xarxes socials, recollir comentaris i altres funcions de tercers.
    Rendiment
    Les cookies de rendiment s’utilitzen per comprendre i analitzar els índexs de rendiment clau del lloc web que ajuda a oferir una millor experiència d’usuari per als visitants.
    Analytics
    Les cookies analítiques s’utilitzen per comprendre com interaccionen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre les mètriques el nombre de visitants, la taxa de rebot, la font de trànsit, etc.
    Publicitàries
    Les cookies publicitàries s’utilitzen per proporcionar als visitants anuncis i campanyes de màrqueting rellevants. Aquestes cookies fan un seguiment dels visitants de llocs web i recopilen informació per proporcionar anuncis personalitzats.
    Altres
    Altres cookies no categoritzades són les que s’estan analitzant i encara no s’han classificat en una categoria.
    DESA I ACCEPTA
    Gràcies a CookieYes Logo