L'anuari del 2020 se centra en els reptes de la ciència, les ciències forenses, el paper de la ciència en el nazisme i en els diversos escenaris evolutius que contribueixen a entendre millor la biodiversitat.
L'Aparador de la secció de llibres de la revista Mètode arriba també a la web. En aquesta edició especial nadalenca, trobareu les principals novetats en llibres de divulgació científica de l'any 2019.
L'Octubre Centre de Cultura Contemporània es va omplir dimecres passat per acollir la presentació de La ciència a taula, el llibre amb què Mètode ha recuperat els articles del químic i divulgador.
Des del 2 fins al 13 de desembre, la Cimera del Clima té lloc a Madrid. En Mètode oferim una selecció d'articles publicats sobre canvi climàtic i les seues implicacions socials, econòmiques i ambientals.
Roberto García Roa ha guanyat el concurs de fotografia anual de la British Ecological Society Capturing Ecology. García Roa serà nou col·laborador de Mètode amb la seua pròpia secció a partir del número 103.
Elisa García-Prósper i Manuel Polo-Cerdá, coordinadors del monogràfic 101 de Mètode, descobreixen als estudiants de Periodisme de la Universitat de València la seua investigació sobre la necròpoli romana més antiga de València.
Dimecres 27 de novembre, a les 19:00 h, l'Octubre Centre de Cultura Contemporània acull la presentació de La ciència a taula, que recull les columnes sobre ciència i gastronomia que va publicar Fernando Sapiña.
El Jardí Botànic de la Universitat de València va acollir una consulta ciutadana amb l'objectiu d'esbrinar com la societat forma les seues opinions entorn a l'actualitat científica.
Mètode recull els articles de Fernando Sapiña en La ciència a taula, un nou volum de la col·lecció «Monografies Mètode» amb edició a cura de Juli Peretó.
El Parc Científic de la Universitat de València va celebrar el seu desè aniversari amb una conferència de l’experta en Ciència de Dades Nuria Oliver i amb el reconeixement públic de la Universitat als centres de recerca i a les empreses que formen part d’aquest ecosistema d’innovació.