Els microorganismes es presenten en Microbiota. Los microbios de tu organismo com una part fonamental i alhora invisible de les nostres vides.
0

Edzard Ernst destaca com un pioner que va dedicar grans esforços a estudiar des d’un punt de vista científic la falta d’efectivitat de moltes formes de medicina alternativa.

0

La proposta es un tresor d’informació clara i organitzada sobre un dels desastres naturals més devastadors de la història.
0

Un llibre revelador que posa sobre la taula la naturalesa de la desconfiança cap a la ciència, un pilar bàsic del funcionament de la democràcia.
0

Els autors fan un repàs de la història evolutiva del nostre llinatge i dels «cosins» que es van quedar en el camí.
0

El llibre repassa la història de la cirugia, les innovacions i canvis i la resistència a acceptar-los.
0

L’anada i tornada als territoris desconeguts del temps és també un viatge entre disciplines i sabers i en aquest cas, per descomptat, entre lectora i autor.
0

En aquesta obra, Tom Wolfe carrega contra tot: contra Darwin, el neodarwinisme i contra Noam Chomsky.
0

Sempre ens alegrem quan la ciència serveix per alguna cosa, ja sigui un nou fàrmac, un nou material o un nou sistema de comunicació. Està bé aprendre com funciona el món i, si a més aconseguim que el coneixement tingui una aplicació pràctica, el premi és doble.
0

«Sideral» no és només un llibre de fotos: a part dels comentaris de cadascuna, la introducció és un bon resum de la història de la fotografia nocturna i fins i tot de l’astronomia.
0

«Quant pesen els núvols?» explica aspectes de la ciència de manera amena i senzilla, utilitzant símils que apel·len a la quotidianitat i experiències pròpies.
0

«El mesías de las plantas» integra tres vessants diferents: el científic, el biogràfic i el polític.
0

«Cultivos transgénicos» proposa que l’objectiu d’alimentar bé la població mundial d’ara i del futur immediat no és possible sense l’ús de totes les tecnologies disponibles.
0

«Persiguiendo a Einstein» es un llibre per a aquells que pensen que la física moderna és molt difícil.
0

«¿Qué es comer sano?» dona rèplica a 101 mites sobre alimentació i matisa si són falsos, certs o són mitges veritats.
0
contra la simpleza

«Contra la simpleza» ens mostra que la reticència al canvi i la por al món desconegut no han canviat amb l’evolució del coneixement científic
0
herbari

«Herbari bell del País Valencià» és un proposta que va molt més enllà de la simple guia botànica o catàleg florístic.
0

L'obra explica l'evolució humana com a resultat de la imaginació.
0
quotable darwin

«The Quotable Darwin» és una eina valuosa per conèixer millor al científic
0
la solución de los telómeros

«La solució telòmer» uneix psicologia i medicina per explicar el procés de l'envelliment
0
astrophysics for people in a hurry

«Astrophysics for people in a hurry» és una obra no apta per a gent amb presses, que necessita de temps i de certa familiaritat amb el vocabulari científic per a ser gaudida.
0
planet microbes

«Planet of microbes» és un bestiari microbià fantàsticament escrit que combina amb gran mestratge les descripcions tècniques amb les històries humanes.
0

La literatura funerària és un gènere literari si­tuat entre la biografia i les memòries, però amb dues característiques que el fan diferent dels altres. Una és que no té voluntat de durar: és literatura de circumstàncies, com un poema improvisat després d’un dinar de celebració.La literatura funerària és un gènere literari si­tuat entre la biografia i les memòries, però amb dues característiques que el fan diferent dels altres. Una és que no té voluntat de durar: és literatura de circumstàncies, com un poema improvisat després d’un dinar de celebració.
0

«Catalunya, 50 racons emblemàtics» no és ni massa grossa ni massa petita, no és cap refregit i els cinquanta llocs estan ben escollits perquè siguin una bona representació del territori.
0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18