Ressenya de De neuronas a galaxias d'Adolfo Plasencia. L'autor parla de les fronteres de la ciència a través d'entrevistes amb científics de diferents àrees.
0

Ressenya del llibre El blues de los agujeros negros de Janna Levin. L'astrofísica explica la història del projecte de detecció d'ones gravitatòries LIGO.
0

Ressenya del llibre Bajo un cielo blanco, on Elizabeth Kolbert repassa el problema de l'escalfament i canvi climàtic i exposa algunes possibles solucions.
0

Ressenya del llibre Viaje al centro de un agujero negro, d'Iván Martí Vidal, una obra de divulgació sobre un dels objectes més enigmàtics de l'univers.
0

Ressenya del llibre ¿Se tiran pedos las mariposas? de Fernando Arnáiz, una divertida i didàtica guía sobre el Museo Nacional de Ciencias Naturales.
0

CRISPR ha inspirat moltes pàgines de bioètica i poques d’epistemologia.
0
Jesús Purroy

Ressenya de 100 qüestions per identificar la pseudociència, manual de pensament crític de Jordi de Manuel i Jesús Purroy.
0
envelliment

Understanding the discourse of aging analitza les perspectives sobre l'envelliment en els discursos dels mitjans de comunicació i la cultura de masses.
0
Ecologismo real

Ressenya d'Ecologismo real, l'última obra de José Miguel Mulet, sobre les propostes de la ciència per a lluitar contra el canvi climàtic.
0
Katie Mack

Ressenya d'El fin de todo (astrofísicamente hablando) de l'astrofísica australiana Katie Mack, sobre els possibles finals de l'univers.
0

Ressenya de l'obra Panses a l'ombria del Benicadell, obra de Carles Fuster que analitza la tradició d'escaldar la pansa a la Vall d'Albaida.
0
Jorge Mira

Ressenya de l'obra ¿A qué altura está el cielo? de Jorge Mira, guanyadora del Premi Ciencia en Acción al millor material didàctic.
0

Aquesta obra és tant una biografia com una reflexió inspiradora sobre el sexisme del món científic en les últimes dècades.
0
música de les esferes

Per a comprendre el món cal aplicar la ciència a totes les esferes que ens envolten, com ara l'artística.
0

Una obra de referència escrita pels màxims especialistes del món que recull l’esforç editorial més gran realitzat sobre el tema dels mamífers.
0

Carme Valls mostra que la falta d’equitat de les nostres societats emmalalteix les dones i que la medicina convencional les empitjora en lloc de sanar-les.
0

Escrit a quatre mans i dividit en dues parts, els autors s’endinsen en les coordenades del pensament evolucionista.
0

Un llibre recomanable per a introduir-se en la botànica o actualitzar conceptes de manera amena.
0

L'autor ens fa comprendre la història i el paper del foc al planeta Terra com a manera d’estar preparats per encarar el futur.
0

Els col·laboradors de la revista recomanen als lectors els seus llibres essencials amb motiu del Dia del Llibre.
0

El llibre que tenim entre mans comença assenyalant que «si el lector és d’aquells que pensen que tot té solució aquest no és el seu llibre, així que pot deixar de llegir-lo ja».
0

El llibre dona resposta a un repte una mica estrany, en veritat: escriure un llibre de ciència utilitzant només les mil paraules més freqüents de l’anglès.
0

Obra que recull la tesi doctoral d’Albert Masó, en bona part dirigida i inspirada pel cèlebre naturalista i ecòleg català Ramon Margalef, sobre les papallones en el Paleàrtic occidental.
0
José Manuel Sánchez Ron

José Manuel Sánchez Ron ens ofereix una obra veritablement important per a conèixer la relació del nostre país amb la ciència al llarg del temps, tema mai abans abordat amb tanta ambició.
0