Portada de Agua: Una biografía

Giulio Boccaletti aborda, entre d'altres, les intervencions de la humanitat al territori per a sotmetre l'aigua als seus interessos.

0
Portada d'El despertar del lobo 8

Albert Masó destaca l'iniciativa de l'editorial Cabrame de publicar títols de divulgació de la natura de gran qualitat, com El despertar del lobo 8.
0

En aquest assaig, Salvador Macip explora els elements que fan de la naturalesa humana un fet tan excepcional.
0

A Parásitos sin fin, Tuomas Aivelo s’aproxima a la malaltia contagiosa des d’una òptica diferent, una perspectiva biològica fonamentada en la biologia evolutiva i l’ecologia.
0

En aquesta autobiografia científica, Sauvage combina la divulgació de conceptes propis de la química orgànica i la bioquímica amb una descripció molt personal del que viuen els investigadors.
0
Portada de Presencia y palabra. Una antropología del decir.

Carlos Hernández ens mostra la dialèctica entre dir i callar, entre expressar i inhibir, entre llenguatge audible i interior, entre evolució biològica i cultura lingüísticament fundada... I molt més.
0
Portada de Contra la sostenibilitat, d'Andreu Escrivà

Contra la sostenibilitat d’Andreu Escrivà és un llibre útil: una guia pràctica amb què el lector pot enfrontar-se a les tècniques de greenwashing que ens assetgen diàriament.
0

Comptar amb dades genòmiques de mostres humanes de períodes extraordinàriament antics ha obert una nova mirada en l’antropologia i la genètica de poblacions humanes, plasmada en aquesta obra.
0

The social instinct ofereix una història integral sobre la nostra habilitat per a cooperar, posant èmfasi en els ambients del nostre passat evolutiu que van propiciar l’aparició d’aquestes solucions de grup.
0

Tiempo de incertidumbre tracta els orígens de la física contemporània. La narració retrata alguns dels personatges més importants d'aquest àmbit durant del segle XX.
0

¿Cómo entender a los humanos? vol deixar clar que som tant el producte de la natura i la genètica, com de la criança i la cultura.
0
Prehistorias de mujeres

Prehistorias de mujeres reivindica el paper de les dones a les societats prehistòriques. Endinsa les seues arrels en la prehistòria per a construir la gran genealogia de totes les dones.
0

El llibre reflecteix la passió del naturalista anglés Richard Spruce per les petites plantes no vasculars i segueix les jornades d'Spruce pels Pirineus.
0

En 'Horizontes', James Poskett fa un relat de la història de la ciència des del segle XV fins el XX, des d'una perspectiva global que pretén veure més enllà d'Occident.
0

'Les hores noves' és un recull d'històries curtes, articles mai publicats abans, farcits d’imatges i metàfores, balsàmicament ben adjectivats.
0

Una historia con aguijón estudia la natura dels borinots des de diverses perspectives. L'obra és també una reflexió sobre la pèrdua de biodiversitat.

0

L'obra versa sobre les papallones, el seu origen i la seua natura.

0

L'autor del llibre pretén acostar al gran públic la seua interpretació personal de la física quàntica, amb un estil interdisciplinari i humanista.

0

El llibre, coordinat per Joan Mayol, segueix la vida de Ramón Margalef, el primer catedràtic d'ecologia de l'Estat. Margalef va ser un renovador radical dels plantejaments eco­lògics.

0

Aquest assaig esgrana els enfrontaments de les comunitats de regants amb l’enginyeria de camins, que governava les confederacions hidro­gràfiques, i els falangistes, que dirigien l’Organització Sindical Espanyola.

0

En la literatura científica hi ha nombrosos exemples al llarg de la història de persones que han mort abans de fer públics alguns dels seus descobriments.

0

Algo nuevo en los cielos, de Antonio Martínez Ron, explica com ha evolucionat l'exploració dels cels durant la història.

0

Igual com fem fitxes de llibres, cal fer fitxes dels productes químics que manegem.

0

Agustí Camós aconsegueix alhora un estudi clar, abastador i estimulant, a més de necessari, sobre com Lamarck també va ser important en la ciència espanyola del segle XIX.

0