Català
Español
English
Revistes
Mètode
Mètode SSJ
Subscripcions
Llibres
Monografies Mètode
eMètode
Notícies
Notícies
Entrevistes
O2C
Els perquès de Mètode
Vinyetes
Mètode Pòdcast
Mètode TV
Cercar
Cerca:
Revistes
Mètode
Mètode SSJ
Subscripcions
Llibres
Monografies Mètode
eMètode
Notícies
Notícies
Entrevistes
O2C
Els perquès de Mètode
Vinyetes
Mètode Pòdcast
Mètode TV
Cercar
Cerca:
MENU
Revistes
Mètode
Mètode SSJ
Subscripcions
Llibres
Monografies Mètode
eMètode
Notícies
Notícies
Entrevistes
O2C
Els perquès de Mètode
Vinyetes
Mètode Pòdcast
Mètode TV
El que mengem
Cap a una fisiologia molecular del gust
Editorial
Editorial núm. 40
Martí Domínguez
Opinió
Aurora
Francisco Tomás Vert
Article
Conèixer la biodiversitat valenciana
Olga Ibáñez Arnau
És la ciència una segona cultura?
Raquel Gras Pino
El principi antròpic
Andrés Moya
i
Jesús Navarro
Hannah Arendt, tècnica i política
Neus Campillo
De la doble hèlix al doble de la vida?
José Pío Beltrán
L’Infini-rien’ de Pascal o el capitalisme metafísic de la ‘pascaline’
Josep Perelló
Entrevista
Entrevista a Jaume Bertranpetit
Rosanna Melià
Entrevista a Bernat Sòria
Marta Estrelles
Entrevista a Brandon Carter
Jesús Navarro
i
Armando Pérez-Cañellas
Entrevista a Oriol Bohigas
Rosanna Melià
Document
La garrofera. Deessa arbrada del secà valencià
Ferran Zurriaga
La condemna de la garrofera valenciana
Jorge Hermosilla Pla
Monogràfic
El que mengem
Daniel Ramón Vidal
i
Fernando Sapiña
Ciència i gastronomia: avenços recents en gastronomia molecular
Hervè This
Gust i olfacte: de la supervivència al plaer
Francisco García Olmedo
La textura dels aliments
Julián F. V. Vincent
i
Manuel Elices
Explorant els principis de la cultura gastronòmica
Julie A. Mennella
Menjar ràpid, menjar lent: cultura o barbàrie?
Jaume Fàbrega
Ètica dels aliments
Juan Carlos Siurana
Entrevista Monogràfic
Entrevista a Ferran Adrià
Jaume Fàbrega
Entrevista a Fidel Toldrà
Ester Pinter
Jardí Animat
Genètica, la paraula amagada
Mª José Carrau
,
Pepa Rey Martí
,
Àngel Sanchis
i
Mª Jesús Romero
Instants de natura
La càmera per a caça fotogràfica
Albert Masó
Botànica estimada
Verdura salvatge valenciana
Joan Pellicer i Bataller
Ciència per a poetes
Les naturaleses torturades de Marc
Ferran García-Oliver