El que mengem

Cap a una fisiologia molecular del gust

Editorial

  • Editorial núm. 40
  • Opinió

  • Aurora
  • Article

  • Conèixer la biodiversitat valenciana
  • És la ciència una segona cultura?
  • El principi antròpic
  • Hannah Arendt, tècnica i política
  • De la doble hèlix al doble de la vida?
  • L’Infini-rien’ de Pascal o el capitalisme metafísic de la ‘pascaline’
  • Entrevista

  • Entrevista a Oriol Bohigas
  • Entrevista a Jaume Bertranpetit
  • Entrevista a Bernat Sòria
  • Entrevista a Brandon Carter
  • Document

  • La garrofera. Deessa arbrada del secà valencià
  • La condemna de la garrofera valenciana
  • Monogràfic

  • La textura dels aliments
    i
  • El que mengem
    i
  • Ciència i gastronomia: avenços recents en gastronomia molecular
  • Gust i olfacte: de la supervivència al plaer
  • Explorant els principis de la cultura gastronòmica
  • Menjar ràpid, menjar lent: cultura o barbàrie?
  • Ètica dels aliments
  • Entrevista Monogràfic

  • Entrevista a Ferran Adrià
  • Entrevista a Fidel Toldrà
  • Jardí Animat

  • Genètica, la paraula amagada
  • Instants de natura

  • La càmera per a caça fotogràfica
  • Botànica estimada

  • Verdura salvatge valenciana
  • Ciència per a poetes

  • Les naturaleses torturades de Marc