L'arbre evitern
El cultiu de l'olivera al Mediterrani
Editorial núm. 49
Martí Domínguez Dones investigadores
Maria Josep Cuenca Els conflictes de la pagesia periurbana
Jordi Sempere Roig La cartoteca
Amparo Amblar Arribar a veure on no arriben els nostres ulls
Isabel Tort Ausina On cal situar-se per mirar un quadre?
Claudi Alsina L’home i els voltors
Clara García Ripollés i Pascual López López Per què hi ha tanta diversitat de plantes?
Jaume Terradas Juan José Moragues
Martí Domínguez Manolo Marsà Marsà
Carles Miret Estruch El caqui amb música de fons
Daniel Climent Giner L’arbre evitern
Fernando Sapiña L’arbre mil·lenari de la Mediterrània
Simón Fos Martín Secrets de l’olivera
Ferran Zurriaga Una agricultura sostenible: l’oliverar ecològic
Enric Mateu Un passeig per la indústria de l’or líquid
Cati Corell L’oli d’oliva, aliment de déus i d’homes
Jaume Fàbrega L’oli i el sentit del tacte
Paco Roncero i Pere Castells Ciència de l’oli d’oliva
Francisco J. G. Muriana A la salut pels aliments
Daniel Ramón Vidal Entrevista a Amparo Salvador Moya
Ester Pinter «Olivos de Castellón. Paisaje y cultura», diversos autors
Simón Fos Martín «El canon científico», de José Manuel Sánchez Ron
Josep Lluís Barona «La symphonie des nombres premiers», de Marcus du Sautoy
Ramon Masià «Teoria de l’striptease aleatori», de Josep Perelló
Lis Costa «Química verda», de Xavier Domènech
Fernando Sapiña «Adiós a la Tierra», de Robert Zimmerman
Ascensión Camero Arranz «Houston, tenemos un problema», de Javier Casado
Ascensión Camero Arranz «El universo vecino», de Marcus Chown
Fernando Ballesteros Juan Negrín: ciència i compromís polític
Josep Lluís Barona Sense calor també es cuina
Fernando Sapiña Les nostres aromes
Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic Fotografia a l’aguait, 2
Albert Masó Meteors: bellesa i màgia en el cel
Vicente Aupí Espadà, en la curta distància
Antonio Cabrera El club dels homínids
Jorge Wagensberg