L'arbre evitern
El cultiu de l'olivera al Mediterrani
Editorial núm. 49
Martí Domínguez
Dones investigadores
Maria Josep Cuenca
Els conflictes de la pagesia periurbana
Jordi Sempere Roig
La cartoteca
Amparo Amblar
Arribar a veure on no arriben els nostres ulls
Isabel Tort Ausina
On cal situar-se per mirar un quadre?
Claudi Alsina
L’home i els voltors
Clara García Ripollés i Pascual López López
Per què hi ha tanta diversitat de plantes?
Jaume Terradas
Entrevista a Juan José Moragues
Martí Domínguez
Manolo Marsà Marsà
Carles Miret Estruch
El caqui amb música de fons
Daniel Climent Giner
L’arbre evitern
Fernando Sapiña
L’arbre mil·lenari de la Mediterrània
Simón Fos Martín
Secrets de l’olivera
Ferran Zurriaga
Una agricultura sostenible: l’oliverar ecològic
Enric Mateu
Un passeig per la indústria de l’or líquid
Cati Corell
L’oli d’oliva, aliment de déus i d’homes
Jaume Fàbrega
L’oli i el sentit del tacte
Pere Castells i Paco Roncero
Ciència de l’oli d’oliva
Francisco J. G. Muriana
A la salut pels aliments
Daniel Ramón Vidal
Entrevista a Amparo Salvador Moya
Ester Pinter
«Olivos de Castellón. Paisaje y cultura», diversos autors
Simón Fos Martín
‘El canon científico’, de José Manuel Sánchez Ron
Josep Lluís Barona
‘La symphonie des nombres premiers’, de Marcus du Sautoy
Ramon Masià
‘Teoria de l’striptease aleatori’, de Josep Perelló
Lis Costa
‘Química verda’, de Xavier Domènech
Fernando Sapiña
‘Adiós a la Tierra’, de Robert Zimmerman
Ascensión Camero Arranz
‘Houston, tenemos un problema’, de Javier Casado
Ascensión Camero Arranz
‘El universo vecino’, de Marcus Chown
Fernando Ballesteros
Juan Negrín: ciència i compromís polític
Josep Lluís Barona
Sense calor també es cuina
Fernando Sapiña
Les nostres aromes
Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic
Fotografia a l’aguait, 2
Albert Masó
Meteors: bellesa i màgia en el cel
Vicente Aupí
Espadà, en la curta distància
Antonio Cabrera
El club dels homínids
Jorge Wagensberg